Helgen..

Ja tänkte skriva lite om denna helg..

I fredags så gick vi hem till Therese efter dagis där även Anna, Jonathan, Holly, Adde, Elin var. Vi grillade och lekte och sen när de små barnen sov så skrålade vi vuxna lite till singstar.. de är ju så kul.
Blev lite senare än tänkt, klockan var halv 2 när vi begav oss hemåt men de är så svårt att slita sig från singstar. "Bara en skiva till" brukar man säga ett par ggr.. hehe..

I Lördags så blev de inte mycket gjort, vi var väldigt trötta efter fredagen så vi sov allihop middag, skönt att göra de ibland.
På kvällen blev de iaf lite lördagsmys med gurka, morötter o dipp.




Idag, söndag så var vi uppe i tid allihop, efter frukost cyklade vi till lekplatsen i närs där Hampus gungade, gungade, åkte rutchkana o gungade lite till.. Han älskar att gunga.
Sedan cyklade vi vidare till Lännahamnen, vi tittade på vattnet o kastade lite sten. Supermysigt.
Efter det så cyklade vi vidare till pressbyrån och köpte glass, då kom Elin, Adde, Holly, Anna o Jonathan o berätta att dom var på väg hem för att fika så efter glassen cyklade vi dit o drack kaffe och blev även bjudna på lunch. Inte helt fel..
Var hemma igen strax efter 1, jag och Hampus gick upp för att han skulle sova och han var helt slut, hann knappt lägga sig i sängen förän han sov. Skönt att de kan vara så ibland.

   



   

   
På em har Staffan städat hela nedervåningen och även lagt ut gräsfrön där dom grävde när dom installerade bergsvärmen, så förhoppningsvis har vi fint gräs där snart igen.

Nu är de 11 dagar kvar till bebisen är beräknad.. längtar så mycket!
Här kommer en magbild




Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej Emily. Länge sedan. Så du väntar ditt tredje barn, så kul. Tänk hur olika liv vi skulle få, det trodde vi inte för 10 år sedan, hehe. Härligt att höra att du ha det så bra. KRAM Jessica Engström.

2009-04-27 @ 10:01:45
URL: http://www.jessicaengstrom.blogg.no
Postat av: Verra

Vilken fin mage du har!! Man kan inte tro att det är så nära som det är! =) Spännande!

Kram

2009-04-27 @ 10:41:31
URL: http://Majsan30.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0