1 vecka kvar..

Ja idag är det en vecka kvar till bebisen är beräknad, men jag hoppas verkligen att den vill komma ut innan. Nu är det verkligen tungt! Vill inte gå över tiden, vill inte.. men huvudsaken är väl att den kommer ut någon gång, och det gör den ju med all säkerhet. Ska till bm sen kl 13, ska bli spännande o se hur mycket magen växt på 1 vecka.

Vi hämtade nya bilen igår, lite stor mot vad jag är van vid men jag vänjer mig väl till slut. Krävs ju stor bil med alla dessa barnstolar och så syskonvagnen ska rymmas med. Den är väldigt skön o köra o man sitter så bra.




Ikväll bär de av till grannen för o äta pizza med gänget, Therese m fam, Elin med fam, Anna, Mamma, Jenny o Annelie.
Sedan åker vi till Bläse o kollar på elden, ska bli kul o se vad Hampus kommer säga..

Nu ska jag vika lite tvätt.. kan ju tyvärr inte hänga här hela dagen!

Sommar o sol

Idag är de verkligen kanonväder, de var strålande sol o värme redan vid halv 9 när ja lämnade barnen.

Igår blev de en heldag i stan med Elin, vi for runt i den ena affären efter de andra i jakt på ett speciellt tyg Elin ville ha, men de fanns ingenstans. Vi var tom i en speciell tygaffär, tyglagret eller vad de nu hette och inte ens där fanns de. Så hon köpte tyg på jysk som var de närmaste hon kunde hitta de hon egentligen ville ha.
Jag gjorde också lite inköp, lite grejer på Babyproffsen, lite smått o gott till mig själv på hm, hittade tom en present till Ebba som hon ska få på namngivelsen. Skönt o ha de klart om nu bebisen kommer innan så hade de varit lite jobbigt att ännu tänka på det.

Idag efter jag hämtat barnen ska vi till mamma o dricka kaffe o sen åker jag och hämtar Staffan på jobbet, sedan bär de va till visby där vi ska hämta vår nya bil, Äntligen!! Sen åker vi hem till mamma igen då hon ska bjuda oss på mat ikväll, Skönt o slippa tänka på matlagning när man måste iväg o fara en massa på em.

Imorgon kväll åker vi till grannen och äter pizza och sen till bläse och kollar på elden.

De börjar komma fina blommor i trädgården nu


Trång natt..

God morgon.. Har lämnat barnen i skolan och på dagis och väntar nu på att Elin ska ringa, vi ska åka till stan en sväng. Handla lite smått till bebisen på babyproffsen o Elin ska till Jysk.

Kul o åka till stan men är skit trött idag. När klockan var runt 2 kom sebastian in och klämde ner sig mellan mig och staffan och efter någon timme kom även Hampus in, så det blev lite trångt i sängen i natt. Blir ju inte mer plats av att jag har en stor mage.. haha.. men de är mysigt ändå. Om barnen kom varje natt kanske de hade blivit lite jobbigt men ibland är de helt okej. Snart kommer de en till som ska få plats, trångt kommer det bli. Men samtidigt är det ju under så några år dom kommer in o lägger sig hos mamma o pappa så de kan jag stå ut med.

Finns inget härligare än barnen!


Ebba Hedman

Jag har fått den stora äran att få vara fadder åt Therese och Patriks dotter Ebba. Jag blev verkligen jätteglad när Therese frågade mig. Tycker det är stort att få vara fadder åt någon även fast man idag inte har några större förpliktelser. Men det visar att Therese o Patrik tycker att man kan lita på mig och ser mig som en nära vän. Tack!
Ofta väljer man någon i familjen med så det känns så klart extra stort att bli vald fast vi inte är släkt, men å andra sidan så är Therese med familj o Elin med familj som min andra familj.. blev mycket familjer där.. haha..
Vi gör så mycket tillsammans, ses på dagarna utan barn o män o snackar om allt o ingenting o vi ses på kvällar o äter tillsammans o bara har det mysigt, åker på utflykter, demonstrerar, ja vi gör allt möjligt o jag vet att jag alltid kan lita på dom.
Är så glad att ha dessa underbara människor i mitt liv!




             Söta Ebba


Helgen..

Ja tänkte skriva lite om denna helg..

I fredags så gick vi hem till Therese efter dagis där även Anna, Jonathan, Holly, Adde, Elin var. Vi grillade och lekte och sen när de små barnen sov så skrålade vi vuxna lite till singstar.. de är ju så kul.
Blev lite senare än tänkt, klockan var halv 2 när vi begav oss hemåt men de är så svårt att slita sig från singstar. "Bara en skiva till" brukar man säga ett par ggr.. hehe..

I Lördags så blev de inte mycket gjort, vi var väldigt trötta efter fredagen så vi sov allihop middag, skönt att göra de ibland.
På kvällen blev de iaf lite lördagsmys med gurka, morötter o dipp.




Idag, söndag så var vi uppe i tid allihop, efter frukost cyklade vi till lekplatsen i närs där Hampus gungade, gungade, åkte rutchkana o gungade lite till.. Han älskar att gunga.
Sedan cyklade vi vidare till Lännahamnen, vi tittade på vattnet o kastade lite sten. Supermysigt.
Efter det så cyklade vi vidare till pressbyrån och köpte glass, då kom Elin, Adde, Holly, Anna o Jonathan o berätta att dom var på väg hem för att fika så efter glassen cyklade vi dit o drack kaffe och blev även bjudna på lunch. Inte helt fel..
Var hemma igen strax efter 1, jag och Hampus gick upp för att han skulle sova och han var helt slut, hann knappt lägga sig i sängen förän han sov. Skönt att de kan vara så ibland.

   



   

   
På em har Staffan städat hela nedervåningen och även lagt ut gräsfrön där dom grävde när dom installerade bergsvärmen, så förhoppningsvis har vi fint gräs där snart igen.

Nu är de 11 dagar kvar till bebisen är beräknad.. längtar så mycket!
Här kommer en magbild




varmt idag

Idag är de sommar, så varmt o jag svettas som tusan. Härligt med sol men även lite jobbigt tycker jag.

Har varid vid bm idag o allt såg bra ut, måttet denna gång var 34, precis på normalkurvan.
Sen har jag ockås varit på skulpturfabriken i boge där staffan jobbar o sett hur de ser ut o vad dom gör. De var skoj, mycket fina saker. Men DYRT!

Ikväll blir de grillning vid Therese, o så blir de väl lite singstar med.
Nu ska jag åka till Therese o lämna av lite grejer innan de är dags o hämta barnen.

Försäkringskassan!

Jag bara hatar dom o deras handläggningstider! Ooch inte är dom speciellt trevliga heller när man ringer!
Var tvungen att få ur mig det!


38 fulla veckor

Japp idag har jag gått 38 veckor, 2 veckor kvar till bf. Men bebisen kan komma om 2 dagar eller 3 veckor.. kan inte göra så mycket åt det. Känns väldigt spännande att jag ändå är så nära nu. Är såå nyfiken på vem de är som bor i min mage.
Även trött på att vänta, då det är ganska tungt o framförallt jobbigt att gå och lyfta på Hampus... men men snart är väntetiden slut!

Idag har jag varit hos Therese hela dagen när Hampus var på dagis, lika trevligt som alltid!
Sen hämtade jag Hampus på dagis och så kom jenny hit, tur var väl de för Hampus var inte på sitt bästa humör, väldigt trött o grinig. Skönt med någon som orkar underhålla honom lite mer än jag, hoppas verkligen han sover bättre i natt än vad han gjorde i nättras så kanske han är piggare o gladare i morgon.

Hej så länge!

Dagen


I dag var jag hos Therese o drack kaffe o snacka lite på förmiddagen, sen var jag vid elaffären en sväng.
Åkte sen hem och fick ett ryck o börja städa min garderob, skönt att få de gjort. Då helt plötsligt så kom jag på att jag kanske borde packa bb väskan med så de gjorde jag, så nu äntligen är de gjort! Bara lite smågrejer kvar men de viktigaste är packat. Skönt!
kan ju hända att jag har vikigare saker att tänka på om värkarna bara kommer helt plötsligt. Allt gick ju väldigt snabbt med Hampus så lika bra o vara beredd på att de kan göra de igen. Är inte så sugen på att föda i bilen...

Staffan har varit på bilcity med vår audi idag så dom kan kolla lite på den och sen sätta ett pris på den, så han kom hem i en röd Polo istället, jättefin men ingen familjebil. Så imorgon har jag ingen bil till dagis så de blir till att gå, har bokat Therese hela dagen så jag kan vara där när hampus är på dagis. Skönt o slippa gå så många ggr iaf o alltid lika trevligt o snacka skit med Therese o se på lilla Ebba, alltid glad o flörtig. Hon börjar bli såå stor bara, minns knappt att hon varit nyfödd. Var tar tiden vägen?? De är läskigt hur snabbt de går!

De var allt för idag!

God morgon

Idag är de en lugn morgon här, Sebastian åkte till Andreas igår så det är bara jag och Hampus.
Hampus vaknade lika tidigt som vanligt så vi har gott om tid innan de är dags för dagis. Vilken skillnad det är att bara ha 1 barn som ska iväg mot 2.

Vi har haft jättemycket myror här, usch! så jag ringde försäkrinsbolaget o fick nr av dom vem de är som sköter skadedjur och ringde sedan dit så dom skulle kontakta mig idag. Hoppas dom kan få bort dom äckliga myrorna.

Nu är de dags för frukost, börjar bli riktigt hungrig!

Hej så länge.

Första natten i ett annat rum

Ja i natt sov Hampus i våningssängen med sebastian, lite läskigt att inte ha honom i samma rum som man är van vid, men det gick bra. Han vaknade en gång o var lite ledsen så staffan gick in och så somnade dom där båda två.
De gick förvånansvärt snabbt o få båda barnen att somna igår kväll med, trodde det skulle bli knöligare än vanligt men nej det gick jättebra. Så skönt!

En bild på grabbarna



Idag ska jag till stan en sväng med Elin, hon ville till kupan, ska bli skoj, har inte varit där på många år.

Dags o packa kanske..

Jag har funderat på de ett par dagar nu om jag ska packa bb-väskan men inte kommit så långt ännu, de är ju ändå 2,5 veckor kvar och att bebisen kommer redan nu är inte så troligt. Hampus kom 5 dagar innan bf men de behöver ju inte beytda att denna bebis med kommer innan. Fast man vet aldrig så kanske jag ska se till o packa den där väskan så de är klart. Har iaf handlat de mesta som behövs, har ju redan de mesta eftersom hampus ännu är liten, men blöjor o nappar är de som är inhandlat iaf.
Syskonvagn har jag med handlat, de gjorde vi för typ 3 månader sen, En Emmaljunga Twin city cross blev det. Är supernöjd med vagnen, hoppas jag känner så när jag börjat använda den med.
Och snart har vi större bil med, de krävs ju med alla dessa bilbarnstolar.

Nya vagnen




Idag ska jag få besök av en kompis, vi ses inte så ofta men alltid lika trevligt när de väl blir av. Hon jobbar på förlossningen så kanske vi kommer ses där med om någon vecka..

Demonstrationen idag

Idag var jag och Therese inne på demonstrationen som höll på i ca 2 timmar, mycket intressant sades men blev ganska snurrig av alla ord efter ett tag och fick även träsmak i arslet men de var de värt. Tycker varenda mäniska som på ngt sätt blir berörd eller känner någon som blir berörd borde varit där men tyvärr tyckte jag att de var ganska lite folk där, betyder det att inte alla bryr sig om våra barns framtid, våra barn som ska sköta allt i framtiden.. förtjänar dom inte de bästa?

Till en början så hänvisade politikerna bara till de ena efter de andra, tex att i skollagen står de så och där står de si, men det är ju inte det som är viktigt, de viktiga är ju hur allt sköts! Sen vad de står spelar ingen roll om de ändå inte följs.

Många föräldrar hade bra exempel på situationer de varit med om vid hämtning/läming på deras förskolor som absolut inte är okej och då är ännu inte alla uppsägningar klara. hur ska det bli sen?

Det finns saker vi skulle kunna göra, tex en liten skatteökning skulle kunna täcka de miljoner som fattas, det skulle jag ställa upp på utan att tveka.

Det blev mycket sagt  och det är omöjligt att återberätta så alla som är nyfikna skulle varit där.

Denna gång lämnade jag barnen hemma med staffan, tror inte dom skulle kunna fixa att sitta stilla där i 2 timmar, barnen alltså inte staffan.. haha.. Iaf så cykla dom till pressan o köpte glass o sen hem till patrik o drack kaffe o lekte en massa.

I övrigt har de varit en lugn helg här, våningsängen är klar o på plats. Sebastian ligger i den nu, första natten. Men Hampus väntar vi med lite.. kanske imorgon. Får ångest av att tänka på att han ska ligga i ett annat rum, men jag vet att de kommer gå jättebra.. men är man mamma så är man..alltid orolig.. haha..




Daniel Sundberg om demonstrationen i morgon

Så här skriver han angående morgondagens demonstration :

KOMMER MAN INTE SÖNDAG 13:00 OCH MANIFESTERAR MOT NEDSKÄRNINGARNA INOM BARNOMSORGEN OCH VISAR SITT MISNÖJE SÅ HAR MAN INGEN RÄTT ATT KLAGA PÅ VAD SOM HÄNDER!!!! MAN SKA HA EN RIKTIGT BRA ANLEDNING OM MAN STANNAR HEMMA!

Vi som bryr oss om våra barn kan inte annat än att hålla me eller hur ?

Sen vill jag uppmana ALLA, gamla som unga, föräldrar, mor och farföräldrar, ALLA som tycker att dessa nedskärningar är absurda att skriva under protestlistan
 klicka på länken här under.

http://www.foraldrauppror.se/signera.php

Vidarebefodra länken till alla du känner...

Detta berör alla barn inom barnomsorg och skola... tro inte att det bara är förskolan som blir lidande, nu ligger 30 lärartjänster i skolan oxå pyr till....

Kom och demonstrera i morgon kl 13.00 på östercentrum. Detta är för viktigt för att avstå.

Fredag kväll

Ja nu var de fredag kväll, äntligen. Så skönt med helg o ha staffan hemma. Förhoppningsvis hinner han klart med våningssängen i helgen så vi får in den i pojkarnas rum snart, innan bebisen kommer. Börjar bli tight om tid nu, om jag inte går över 2 veckor förstås men de vill jag verkligen inte.

Jenny är här o leker just nu med Sebastian på hans rum, Staffan ligger uppe o lägger Hampus. Dom sover nog båda två, brukar bli så. Men de gör inget då kan jag sitta här i lugn o ro en stund. Ska strax ta fram lite fredagsmys o ropa ner allihop.

I morgon hoppas jag på sol igen så vi kan vara ute o leka, de är så skönt o sitta i solen o dricka lite kaffe o se på barnen när dom leker.

Ja ytterligare ett intressant inlägg från mig : ) eller inte.. haha

Öland..

De känns som att jag bara klagat den senaste tiden på att jag har ont men nu är de slut med det!

Jag längtar så himla mycket tills vi ska åka till Öland, ska bli sååå kul. De är inte bara min familj utan vi åker med Therese + familj, Elin + familj och Anna o Jonathan. De ska bli såå skoj, djurparken o allt som hör där till, tror verkligen barnen kommer tycka de är kul. Synd att boendet är så dyrt, så vi stannar inte så länge, annars hade jag nog lätt kunnat stanna 1 vecka iaf.
Känns sjukt att jag ska få en bebis innan vi åker, jag känner sparkar varje dag o så menatt jag verkligen ska få ett till barn snart, mysko!.. hehe..

Staffan min älskling är den bästa som finns!! Fast han jobbar o sliter varje dag o kommer hem trött så fixar han mat o disk o lägger barnen och ger mig massage o värmer min värmepåse när jag behöver den, fixar kvällsmacka, han är såå bäst!!!! Nu låter de som att jag inte gör ett dugg men jag gör de jag orkar o sen gör han resten o han klagar inte, han vet att  de är ju inte alltid helt lätt att vara gravid, speciellt inte nu i slutet.. Älskar honom såå mycket!
Han o barnen gör mitt liv värt att leva.





En liten tur..

..med nya bilen tog jag nyss, den är inte vår än men blir nog de snart. Körde inte så långt. Bara till mamma och visade den. Körde förbi Elin med men hon var inte hemma, hon var på kupan o fikade med therese, anna o linn..
Synd då fick hon inte se bilen.

Måste bara skriva med att de är sååå härligt o se Hampus göra ALLT som Sebastian gör, han verkligen gör precis allt som storebror gör. Idolen! Snart kommer en till som ska härma båda brorsorna.. längtar!

Ska hämta barnen tidigare idag och sen till Therese så barnen kan leka lite o så ska vi grilla korv o sen vidare till stan o lämna tillbaka bilen.

Ont ont ont...

Ja nu börjar jag få riktigt ont. Sent igår kväll hade jag förvärkar så jag kunde inte röra mig och då blir man påminnd om hur ont de gör när de verkligen är dags, de som kändes igår är ju ingenting emot de riktiga värkarna.
Som tur är så är de bättre idag, kunde typ inte gå då, nu gör de ont men inte samma smärta..

Igår gjorde jag inte ett dugg på hela dagen, bara tog de lugnt o vilade. Hämtade barnen kl 3 o åkte sen till Lärbro o fikade lite vid sanna o lämnade barnen där. Åkte vidare o hämta staffan på jobbet o så åkte vi till stan för o kolla lite bilar. Fanns inte så många sjusitsiga, men vi hitta en på Bilcity som vi lånade med hem. Skön o köra o ganska snygg med. Så de blir nog den vi köper. Annars är de fastlandet vi får kolla lite mer men de känns så bassligt, då måste man dit o titta på bilen. Efter värkarna igår så känner man att nu är de nära så skönt om bilaffären kan bli klar innan.

Allt hade gått jättebra vid sanna, manne hade lekt med barnen hela tiden. Kul för honom och barnen, dom ses ju inte så ofta eftersom han bor i Göteborg. Skönt att de finns någon mer att ha som barnvakt än mamma. Kan ju bli knepigt när de är dags o föda om inte mamma kan ta barnen när de är dags.

Idag har jag gått 37 veckor, 3 veckor kvar!!!!

Ytterligare en dag..

Ja så var en dag till snart över, dagarna rullar på men varje dag känns ändå vääääldigt lång nu. Dessa promenader till dagis varje dag känns som en mil typ, men vet att hampus har de betydligt roligare på dagis än o vara hemma med mig och tror faktiskt inte jag skulle orka ha honom hemma varje dag ändå, orkar knappt lyfta upp honom på skötbordet utan att de gör ont som tusan. Hu vilken dålig mamma man känner sig som ibland, tur barnen har en så pigg o busig pappa iaf. Sen ska ju sebastian till skolan varje dag i vilket fall så iväg måste jag hur jag än vänder o vrider på det.

Nu är barnen i säng och jag sitter här i väntan på att kl ska bli 21 så desperate housewifes börjar, ikväll är de dubbel avsnitt. Jippi!!

Imorgon ska Manne o Sanna vara barnvakt några timmar på em då jag o staffan ska till stan o spana på bilar, vi måste ha en större bil nu när bebisen kommer, börjar bli dags o ta tag i det nu.
Bra o kunna titta utan barnen som ska greja med de ena o de andra.

Ska väl spana runt lite på nätet nu innan tv kallar..

Bm idag..

Sitter nu hos Elin och ser på när  hon städar.. hehe.. kul o se andra slita. Har så ont när ja går så ja orkade inte gå hem igen efter ja varit vid barnmorskan. Gör ändå ingen nytta hemma o måste gå till dagis sen iaf så då kan jag lika bra vara här så länge, Elin bor  ju granne med dagis.

Allt gick bra vid bm, har sen inskrivning gått upp 10 kg, magen har växt fast inte så mycket som den borde tyckte hon, nu var den 33 o i samma vecka med hampus så var måttet 36, o sebastian var ungefär som med hampus.. men den är inte liten heller,precis under  normalkurvan. Så absolut inget o vara orolig för. Kanske en tjej denna gång.. vågar inte hoppas  men de hade varit bra skoj med en tjej eftersom jag redan har 2 pojkar.
Huvudet var iaf fixerat nu, o de är skönt då vet jag att man slipper vändningsförsök o sånt.

Kanske skriver mer senare.



Kommer jag fixa det??

Börjar bli riktigt orolig för hur allt ska gå när bebisen kommer. Hampus är ju en liten vilde som måste vaktas så gott som hela tiden. Han klättar på allt som går att klättra på, drar i gardiner.. ja en riktig liten vilde de där. Kanske han lugnar sig när bebisen kommer eller så blir de värre. I morse så var de riktigt jobbigt vid frukosten o då blev jag riktigt rädd.. hur tusan ska allt gå sen, kommer jag klara det?
Jag är ju inte direkt ensam om att ha 3 barn och 2 ganska tätt o alla andra klarar ju det men ändå, det är lite skrämmande nu när de är så nära tills bebis kommer.
Sen är de lite jobbigt att veta att staffan kommer jobba så gott som hela sommaren, så jag kommer stå själv mycket. Fast både sebastian o hampus ska vara på dagis o fritids en del så vissa dagar blir de bara jag o bebis största delen av dagen och sen har jag ju therese som med är hemma så helt själv är jag inte men ändå..

De blir ju inte bättre av att jag är rädd för o föda denna gång fast de är tredje, konstigt tycker väl en del men förra förlossningen har jag inte glömt än, det var fruktansvärt o jag var säker på att jag skulle dö.
Sebastians förlossning var mycket lättare.. tror jag eller så är de bara så att jag förträngt den för att de är längre sedan..

Mycket känslor så här innan nya bebis kommer, självklart även mycket glädje, längtar efter den lilla jättemycket o undrar vem de är som bor i min mage : )

Påskmat o pyssel

Ja idag var vi i Lärbro igen fast denna gång hos Sebastians farmor. Fick god påskmat och god efterrätt. Lika gott varje gång. Morbror Manne var lekledare, en riktig duktig sådan. Lyckades spela 2 spel på samma gång, fiskespelet med Hampus o Fia med knuff med Sebastian. Snart kommer de en till soms ka underhållas, ska bli kul o se hur han gör då, hehe..

När vi kom hem så målade vi ägg, lite sent kanske eftersom påskhelgen snart är slut men Sebastian kom hem idag och de är inte lika kul o måla ägg utan honom så de blir lite ägg till frukost i morgon.

Sedan har barnen fått sina påskägg, Hampus fick sitt igår o Sebastian idag.

Lägger upp lite bilder istället för o skriva mer, tycker bilder är mycket roligare.

   





   
                          


Härliga vår

Det härliga vårvädret fortsätter. Så skönt. Vi har idag varit ute en stund och hampus har spelat hockey, fotboll, jobbat lite o åkt skottkärra. Det är så skönt att ha en gård man bara kan kliva ut på.
Staffan ska nu fixa lite på verandan och ta fram lite trädgårdsmöbler så nu får de inte komma mer snö!!!

Lite bilder från våran förmiddag..

                                         
                                                           
                                                                                          
                                                      
                                                 






Påskmat med hela lärbro släkten

Idag har vi varit i lärbro o ätit mat. Vi trängde in oss i Mickis o Dannes lägenhet. Ganska trångt men de var trevligt. Hampus hade jättekul med alla kusiner o farbröder o fastrar, men farbror Mattis är nog favvon där. Härligt att de kan bli så även fast man inte ses så ofta. De blev god mat och fika efteråt.

Glömde ju såklart kameran hemma. typiskt mig!

Hoppas de är lika härligt väder imorgon så vi hinner vara ute o leka lite.

Nu ska jag se klart talang o sen Singing Bee.. älskar de programmet.

Glömde ju..

Idag har jag gått 36 fulla veckor, påbörjar 37 i morgon.. alltså bara 4 veckor kvar.. OVERKLIGT!!!

Snart är Hampus också storebror!


Här är en STOLT Sebastian med en liten Hampus! Känns som evigheter sen!

Trött

Idag är jag såå trött. hade lätt kunnat gå o lägga mig nu men har ännu grejer som ska göras, när ja orkar.

De varit fullt upp hela dagen, började dagen med att se på Hampus när han var med i dagis påskparad, han fick godis o sen blev de varmkorv med alla de andra dagisbarnen även barnen från elvadalen.
Hämtade honom efter lunchen.
Sen kom min mormor, moster o kusin på besök, så de blev gott fika som min mormor tog med.
Lagom tills dom åkte hem så var de dags o börja med kvällsmaten.

Sedan tog Hampus ett bad, och blev så snygg efteråt när pappa kammat honom.

   


Vad svårt de kan vara ibland..

... att komma på en rubrik..
idag har jag iaf varit på utvecklingssamtal på dagis, det var bra allting. Hampus är en normal liten 19 månaders kille. Skönt. Vi pratade även lite om sammanslagningen som kommer sen i höst/vinter. Jag känner mig ganska orolig för hur allt ska bli. Slå ihop 3 dagis tycker jag är en ganska stor grej, massa nya barn och nya fröknar. Men det skulle antagligen bli 2 eller 3 grupper, hoppas bara vi föräldrar o fröknar få vara med och tycka där så barnen kommer i samma grupp som någon kompis och även en fröken dom tycker om.
Tror de kommer vara väldigt rörigt i början men sen kan det nog bli jättebra.

Åkte sen en sväng till Lärbro o hälsa på en kompis som ska ha barn i september. Kul som tusan, så de blev mycket prat om graviditet o förlossning, vad annat kan de bli när 2 gravida tjejer möts.. haha..

Och så har även min chef varit här o fyllt i alla krångliga papper till försäkringskassan.. suck.. man fattr ju noll men jag tror vi fick ihop allt till slut så nu ska jag bara posta dom och hoppas f-kassan inte tycker ngt verkar fel.

Dags o dra mig mot dagis nu och hämta lillkillen.

Saknar min stora kille.. men snart är de söndag o då är han här igen..


Inge Desperate Housewifes..

Jag har längtat hela dagen efter ett nytt spännande avsnitt av Desperate housewifes.. satte mig i soffan och tog på kanal 5 och vad är det där.. Hockey!!!! Suck!
Kunde väl ha varit hockey igår eller imorgon, ja vilken dag som helst utom tisdagar!!



7:e April

Idag är de för tusan bara 1 månad kvar till bf 7 maj. Hallå vart tar tiden vägen.. ???

Slänger in en magbild med..


Ny dag, nya tag!

Ja så var de tisdag, dagarna rullar på. Idag var Staffan duktig och cyklade till jobbet så jag kunde ta bilen till dagis. Skönt o slippa gå för en gångs skull.
Jag och Hampus var uppe tidigt i morse så vi hade gott om tid med allt morgonfix, ganska skönt men morgontimmarna går såå sakta när man bara väntar. Vi busade lite så tiden skulle gå fortare, men jag är inte så smidig just nu så jag kan inte busa lika mycket som Staffan brukar göra men kul hade vi!

Idag har jag planer på att baka lite bröd, hoppas jag lyckas med det bara. Mamma bakade de brödet i julas o de var såå gott.

Mycket mer än så här har jag inte att skriva just nu, uppdaterar förmodligen under dagen..

Ett litet slutord bara: Trygga Barn Trotsar!

Så var de kväll igen..

Idag har jag inte gjort så mycket, lämnade Hampus på dagis o gick sen till Therese för o spana in "nya" soffan. De blev ju skitbra!  Var där hela dagen så jag slapp promenaden hem innan jag skulle till sjukgymnasten så vi drack kaffe o pratade skit.

Vid sjukgymnasten var de jag och några andra gravida, fick lite info om vad man bör tänka på när man är gravid och övningar man kan göra för att inte ha så ont. Ganska bra info tycker jag. Men hade väntat mig att de skulle vara många fler där eftersom de är ganska många på norr som ska ha barn i år.
Mötet slöt lagom tills Staffan hämtade Hampus på dagis så jag gick dit o åkte med dom i bilen hem.

Blir nog att lägga mig på soffan alldeles strax o bara ta de lugnt.

Hej på ett tag!

Tack Ida!!

Det är snälla Ida som fixat min blogg så fin, hon är verkligen toppen!

Det blev inget med våningsängen idag iaf, blev lite jobb i trädgården istället men de behövs med.
Jag kan ju inte göra så mycket så de blir Staffan som får fixa allt, men sen när bebisen kommit så blir jag mer normal igen, ska bli sååå skönt.

Lite bilder..

   
Hampus älskar kräm.. och att jobba..




    

Söndag

Ja så var de söndag igen, helgerna bara springer iväg.
Sebastian har åkt till Andreas och ska vara där i en vecka, tråkigt, kommer sakna honom sååååå mycket. Han har ju varit här i 4 veckor nu när Andreas jobbat i Norge så de blir verkligen ett stort tomhål utan honom.
Men han kommer på söndag igen så hoppas denna vecka går snabbt.

Staffan ska idag fixa i ordning våningsängen som Sebastian och Hampus ska ha. Dom ska dela rum när bebisen kommer, Sebastian längtar jättemycket.

Igår var Therese med familj här, de var trevligt som vanligt. Vi var ute och barnen lekte i de sköna vädret. Sebastian och Emil var borta vid lekplatsen och spelade fotboll med massa andra barn. Vi föräldrar drack kaffe o njöt av vädret.
Sen blev de grillat och potatisgratäng, sååå gott. Skulle kunna äta de varenda dag tror jag.

Vi fick även hjälp med bäddsoffan som skulle upp på övervåningen, Tack Patrik!
Ska försöka fixa rummet nere till ett lekrum så Hampus kan vara där inne utan att jag måste se på honom varje sekund.

Imorgon ska jag till sjukgymnasten för lite info om övningar o sånt man kan tänka på när man är gravid, har ju sjukt ont i ryggen typ varje dag så hoppas hon har något bra tips på vad jag kan göra för o lindra smärtan en aning iaf.

Dags för mellis!


Så himla skönt väder!

Det är verkligen strålande solsken idag, så gott som helt vindstilla, underbart.
Vi har varit ute och lekt en stund på förmiddagen, jätteskoj. men Hampus ville inte gå hem när det var dags för det.
Sebastian stannade kvar vid Tobias som bor granne med lekplatsen.

Här kommer lite bilder:

             




   



 


Ikväll kommer Therese med familj hit, eller ikväll o ikväll efter Wilma sovit rättare sagt.
Så de dröjer nog inte så länge till.
Dom ska hjälpa oss bära lite soffor o sen ska vi grilla, ska bli riktigt gott. Har ännu inte grillat i år så jag längtar verkligen.

Staffan undra om de blev nå singstar ikväll men de har vi inte pratat om, kanske ska kolla med Therese vad dom känner för, de är ju sjukt kul o beroendeframkallande.. haha..

Nej nu ska jag göra lite nytta när Hampus ännu sover !

Städa..

skulle jag ha gjort, har plockat lite grann, hängt upp tvätt och började damma men det var jobbigare för ryggen än jag trodde de skulle va så jag la ner de efter en stund. Måste ju orka hämta mina barn i skolan o på dagis med. Inte så långt dit men promenaden är väldigt jobbig nu när jag är gravid i v 36, bara 5 veckor kvar till bebisen kommer... eller bf är då iaf, bebisen kanske kommer om 3 veckor eller 7 veckor.
Har iaf tvättat en del bebis kläder nu och lagt ner lite i bebisens byrå, de är så kul o börja fixa med sånt.
Jag har tom hänt upp lite tvätt ute idag, de är ju toppen väder.

Staffan har fått nytt jobb, eftersom alla på nimbus blev varslade så hade vi väldig tur att han fick jobb överhuvudtaget, en tråkigt sak är att när han jobbade på nimbus så slöt han alltid 3 på fredagar men det är ett minne blott, nu är de 7-16 mån- fre. Men han har ett jobb o de är de viktiga.

Så i sommar blir det ingen större ledighet för honom, som tur är så är Therese ocskå hemma o är mammaledig så jag har någon o umgås med o så kan man hjälpas åt med barnen, de blir ju en liten dagis grupp med bara våra barn.. hehe..

Kanske ska gå mot dagis redan nu o stanna till vid elin på en snabb kopp kaffe..

Hej så länge!


Mina gullungar





Måste testa o lägga in en bild på mina sötnosar, Sebastian och Hampus..
Föröskte ändra bakgrunden med men jag fattar noll, får nog be Elins ida om lite hjälp tror jag..

Ja då var även jag en bloggare...

Efter mycket om och men så har även jag skaffat mig en blogg.. Så nu slipper Therese vänta längre.. hehe.
Hmm.. vad ska man skriva då...

jaja.. de kommer nog lite roligare inlägg senare. Nu har jag iaf skaffat mig en blogg.

Hej så länge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0