Fullt upp



Denna dag har varit fullspäckad..

Efter vi lämnat sebastian gick vi hem o lekte en stund, byggde en snögubbe o lite sånt, hampus klättrade o hade sig i all snö.
Sen kom mamma, vi gick till Decaup, vi två, konsum o sen hem o åt lunch.
Strax efter halv 2 kom staffan o sebastian hem, jag o sebastian åkte då till casper o terese.
Sebastian o casper skulle leka, de hade jätteskoj o inget bråk, HÄRLIGT!!
Under tiden satt jag o Terese o drack kaffe o snacka en hel del =)

Hem vid halv 6, äta mat, plocka undan, fram med mys o få barnen i säng.

Nu är jag trött.

Bye!


Elindag!

Ja idag har de varit en riktig Elin dag, först har jag o edvin varit där o fikat med kaffe o bullar typ kl 9 på morgonen, GOTT!! Stannade såklart över lunch.
Hämtade boysen o gick hemåt, in o mysa lite sen tog vi ouss ut efter mellis, gick ner till en snöhög här på gatan o de gjorde lite allt möjligt där, klättrade, byggde grejer o så =)

Ikväll när barnen somnat åkte jag till Elin o kollade film med henne, Prinsessa hette den. Riktigt bra!
De blev såklart morötter, gurka o dippa till.

Elin har lagt upp en trailer så kolla in hennes blogg om ni är intresserade.

Idag fyller min svåger (blir de va) min systers kille alltså, han fyller år idag.. typ 32 kanske.. haha jo men de stämmer nog!
GRATTIS MAGGAN!



Staffan o Magnus partar rejält här kan ja lova =)


Snö

De fortsätter att snöa.. *suck*..
idag är de i alla fall kramsnö, kanske ja o barnen kan bygga en snögubbe sen när ja hämtat dom.
Lovade dom i morse att ja skulle leta fram näsa, ögon o sånt man kan ha på snögubben ifall vi ska bygga en.

Har precis nu varit ute o skottat lite, lär väl snart va lika mycket igen men de viktigaste var att få bort vallen som blir när plogen kört förbi.

Vet snart inte vad man ska göra av snön längre, de är höga berg runt huset..

Passade på o fota lite.















De är ganska fint med snön tycker jag, men när de bara kommer mer o mer för var dag så blir de jobbigt.
På en del ställen är de plogansvariga helt värdelösa, ibland kan de ligga en stor vall mitt på gångbanan,
-Hallå hur tänkte ni här??
Jag har faktiskt en barnvagn att komma fram med!
Staffan har skottat ytterligar en gång där vid övergångstället som jag skrev om för ett par dagar sen.. men de är inte vårat ansvar.

Efter sprotlovet så tycker jag snön kan få försvinna, de lär ju inte ta en dag med tanke på mängden, de kommer säkert finnas spår från snöhögarna flera månader efter de börjat smälta bort.

Vila lite med en kopp kaffe innen Edvin vaknar, Ja tack!


bilder





 

Slänger in bilder














Kallt

Idag är de svinkallt ute, annars är de jättefint väder. Synd bara att de ska va sådär isande kallt..

Igår steg vi upp tidigt. Samling i fårösund halv 10 så vi åkte härifrån ca kvart i nio.
Kom fram i god tid. Grabbarna bytte om o hade lite snack i omklädningsrummet.

Sen var de dags för match och jag är verkligen imponerad av alla killarna. SÅÅÅ duktiga! Dom har inte tränat fotboll sen i slutet på sommaren. Dom vann med 7-1 (tror jag de blev) Dom vann ganska stort iaf.

Fotade en del men bilderna blev inte så superbra men lägger upp ett par iaf







En del av publiken =)


Söta ungar


Edvin tyckte inte att de va så jätteskoj o behöva sitta still i famnen i en timme..






Jonathan, Emil o Sebastian helt koncentrerade på matchen



Hade lite fler bilder jag hade tänkt lägga upp men de får bli vid ett annat tillfälle. Ska snart på 9 månaders kontroll med Edvin så måste väcka honom nu. Synd o behöva göra de när han sussar så sött.

Var meningen att vi skulle till Elin sen o äta lunch men Holly är sjuk idag, stackarn. Hoppas hon snart är pigg igen.

Bye!


..

Har inte skrivit på ett par dar men har inte haft nån ork.
I torsdags fullde Anna år, jag kände mig inte så pigg så det blev inget firande av henne den dagen.
Så jag missade smörgåstårta och en filmkväll med brudarna. Låg istället hemma på soffan och sov, vaknade o gick sen upp i sängen.

Staffan stannade hemma på fredagen, jag skulle ner till vårdcentralen. Tillbringade halva dan där kändes de som.
Först lämna prover o sen in till doktorn, lämna lite fler prover o sen till doktorn igen. De var mycket väntetid däremellan. Fick inga direkta svar på ngt..men de är väl egentligen bra att proverna inte visar ngt då är jag väl frisk.
Kände mig lite piggare på em så vi åkte till stan o handla lite nödvändiga saker, lite födelsedagspresenter. Jennys kille Daniel ska ha bjudning imorgon em och snart fyller Wilma 3 år.
Blev även kvällsmat på mcdonalds =)

På kvällen skulle Anna ha party o alla tjejer skulle dit, jag sa först nej men kände mig ganska mycket bättre på kvällen så jag bestämde mig för o joina dom iaf. Elin, Anna o Malin va först ute i fårösund o kolla på Adde o bandet när dom hade spelning, de var tilbaka i slite runt halv 10 o hämta då upp mig sen blev de party.

De var riktigt skoj. Mycket deep talk som de brukar kunna bli med tjejer. Skönt o prata o gråta o skratta!!!
Älskade vänner ni är de bästa!!!!

Fan vad glad jag är att ha så många fina personer runt mig!

Runt halv 5 stapplade jag hemåt.. smög försiktigt in för att ingen skulle vakna, öppnade sovrumsdörren och ja där satt en vaken staffan med 2 vakna barn o myste i sängen o kollade på tv.. hade jag inte väntat mig så även jag kröp ner o myste en stund innan vi alla sov.

Idag har de varit lugnt här hemma, jag har varit trött. Snön har vräkt ner ute så de blev en innedag.

Vår mottagare till tv dog häromdagen så vi har inte kunnat se på tv, vi hade en gammal som vi tog fram men vi fick inte in alla kanaler där. Mest sånna kanaler man aldrig kollar på. Irriterande.
Staffan jobbarkompis hade en mottagare vi kunde låna så efter mycket om och men så fick vi den o funka o ja den hittade alla kanaler!! Men när melodifestivalen skulle börja hade staffan ännu inte fått den att funka så jag o grabbarna slog oss ner framför datorn o började se där på svtplay men efter en stund så funka de på tv så vi hoppade dit istället.

Jag tycker Darin var riktigt bra, de är sällan jag ringer o röstar på grejer på tv men ikväll gjorde jag faktiskt det. På Darin såklart. Hans röst är sjukt bra! Tror han kan göra vilken låt som helst tille n hit.

Nu belv det ett sådär lång inlägg igen som ingen orkar läsa.

Måste oxå skriva att imorgon ska sebastian spela träningsmatch mot fårösund i fotboll.. så nu börjar de bli fullt på schemat med både hockey och fotboll. Men jag tycker de är skoj o han med såklart =)


Avslutar med lite bilder..










Grattis!!

Grattis Anna på din dag!!!
Hur var det nu då, blir du 23 eller 24 kanske de va.. hehe..







Även Jennys pojkvän o numera sambo fyller år idag..

Så stort Grattis till dig Daniel!

(Har inget kort på honom)




Redan torsdag

Dagarna flyger iväg. Men inte snön tyvärr..
Är riktigt trött på den.

Igår fick jag huvudvärk, kunde knappt röra mig. Det började på em och när jag hämtade hampus på dagis vid halv 3 så blev de inte bättre. Alla barn skulle ut så det var fullt ös i hallen. Förstår inte hur fröknarna klarar av den ljudnivån, inte barnen heller för den delen.
Hämtar numer kl 1 de flesta dagar, vilket är bättre. Det är mycket lugnare vid den tiden.
På onsdagar går sebastian på onsdagsmix o de slutar kl 3 så av den anledningen hämtar jag hampus halv 3 på onsdagar.
Känner nu efter denna veckan att de nya tiderna är bättre, Edvins rutiner blir inte helt upp och ner när jag bara behöver gå 1 gång för att hämta. Hampus var dessutom riktigt glad att ha varit med på gympan på tisdagar.

Iaf så låg jag mest hela kvällen igår, somnade på soffan runt 8 och vaknade halv 12. gick upp i sängen o sov vidare nån timme tills Hampus vakna, efter en stund vakan även Edvin.

Väckte staffan som tog barnen då jag ännu kände mig lite dålig.

Idag mår jag bättre.

I förrgår så kom Jenny och henns vän Anna hit o hälsade på, sebastian ville sen följa med jenny hem. Han åt mat där och sen följde jenny honom hem. Då hade hon köpt med sig semlor till barnen. Vilket var uppskattat.

Jag själv var på föräldramöte i tisdags, handlade mest om vad barnen gör på nätet, hur ofta dom sitter vid datorn, spelar tv-spel o ser tv. vad dom gör med sina mobiler. Kändes inte aktuellt för mig ännu då sebastian enbart spelar på datorn än så länge. Han har inte heller någon mobil och de kommer han inte få på bra många år heller.
Tycker vi är väldigt bra på att se till så han inte spelar för länge åt gången, det enda jag kunde bli bättre på är att han inte ser på tv så mycket, men jag själv är en tv människa så först ska jag själv skärpa mig.

"Barn gör som man gör inte som man säger"

Hampus blev väldigt ledsen när sebastian fick följa med och inte han så jenny lovade honom att han skulle få följa med dagen efter som var igår. Så jenny kom hut vid 3 tiden igår och hämtade honom.
Han var jätteglad att bara han skulle få följa med Jenny, inte sebastian och inte Edvin. bara Hampus!
Han hade jättekul vid jenny och åt mycket mat där. Sen kom jenny hit med honom vid 6 tiden igen.

Ungarna älskar sin moster!

Jag har ibland skrivit att jag hatar o ha delad vårdnad. Det är jobbigt att inte få träffa min son så ofta som jag vill men nu när situationen är som den är så är jag väldigt glad att de är just andreas som är sebastians pappa.
Han har tagit sitt ansvar från start. Alltid ställt upp! Han ser alltid till sebastian bästa och lyssnar på honom.
Jag och A grälar aldrig, tror aldrig vi varit arga på varandra. Visst kan man ibland bli irriterad och så men oftast går de över lika snabbt.
Nu har A dessutom träffat en tjej som även hon är toppen. Det känns väldigt viktigt för mig då hon är en viktig människa i sebastians liv numer.

Sebastian lärare brukar säga att hon tycker de är så bra att jag o andreas är vänner då det är väldigt ovanligt bland separerade föräldrar och hon märker att sebastian mår bra trots varannan veckas boende. Det känns tryggt att höra. Kan tänka mig att man som lärare stöter på en hel del barn som mår väldigt dåligt då föräldrarna bara tänker på sig själva och inte ser till barnens bästa, som skriker på varann så fort som ses och använder barnen för att hota varandra. Alltså använder sina barn som verktyg! Finns även allför många pappor (säkert några mammor med) som bara struntar i sina barn.

Jag syftar inte på någon särskild utan bara allmänt så ingen som läser behöver ta åt sig


Det blev ett långt inlägg idag.. så nu får jag avsluta.. haha..
Edvin ligger och sover men vaknar säkert när som helst..

Bye!


Tisdag

På tisdagar brukar vi oftast gå till musiklekis men förra veckan var hampus sjuk o idag är Edvin sjuk. Så vi är hemma. Hampus är på dagis idag, har ju ändrat hans tider lite. Lika många timmar som innan men han går på tisdagar med. Jag hämtar lite tidigare istället.

Ni som bor i slite och som brukar gå mellan skolan och idrottshallen, har kanske ofta tänkt att dom är väldigt dåliga på att skotta där man går över vägen, köra över med barnvagn där är (var) nästan omöjligt.

Varje vinter sen vi flytta hit har jag tänkt på det.. dom skottar en bit på cykelbanan men struntar i biten mellan bommarna. Det är livsfarligt.. det blir som en kulle rakt ner i vägen. Tänk om ett litet barn halkar där rakt ut i vägen..
Tidigare vintrar så har ju snön försvunnit snabbare så man har ganska snabbt kunnat gå över där som vanligt.

Men denna vinter så ligger snön kvar, de kommer bara mer o mer dessutom.
jag har fått gå runt flera ggr, alltså varit tvungen att gå på stora vägen för att jag inte kunnat ta mig med vagnen.

Men i söndags kväll sa jag till staffan

- Du får gå upp dit o skotta, de funkar inte o springa runt varje morgon, hinner inte alltid de heller.

Så han gjorde det, tog nästan 1,5 timme. Nu kan man gå där med barnvagn igen.

Ska det verkligen vara så, att man själv ska behöva skotta för att de ansvariga struntar i vissa ställen.

Detta övergångställe används varje dag av alla skolbarn då de går till idrottshallen eller ishallen. Det borde ju prioriteras för deras skull iaf.
Även dagis använder det iböand då de går ner till skogen.

Fruktansvärt dålig stil av de ansvariga. Tycker jag.





...

Staffan och Edvin kom hem igen tidigt i morse. De hade fått vänta länge innan dom kom in.
Läkaren hade lyssnat o tittat på Edvin, de var krupp precis som hampus hosta..
Han fick lite koksaltslösning att andas in så de värsta skulle släppa.
Sen fick de åka hem igen..

jag har sovit till o från så är helt slut idag.. ska lägga mig o vila om en stund. Ville bara få imig lite kaffe först.

har precis varit o lämnat de andr barnen, Hampus var såå glad att vara tillbaka på dagis. Han ville vinka tillmig med en gång. Inte ett dugg ledsen. Med tanke på att han var borta hela förra veckan så hade jag väntat mig att han skulle vara lite ledsen men nej. Så de känns skönt. han trivs verkligen där!!

Hejsvejs!


Säkra före det osäkra..

Edvins förkylning har blivit lite värre nu på kvällen.. hostan han har är samma som Hampus hade. Enligt doktorn som jag var med Hampus vid, krupphosta..
Hampus fick en medicin utskriven för den, så jag tänkte kanske edvin kan ta samma.
Ringde sjukvårdsupplysningen för att kolla.
Men nej aldrig ge en medicin som den inte är utskriven till, hon frågade ett gäng frågor och de slöt med att staffan och Edvin är på väg till akuten.

Här sitter nu jag, hade gärna åkt med men vi har ju fler barn och sjukhusbiten fixar staffan bättre än jag.
Alla som har följt bloggen länge vet ju att de var staffan som låg inne med Edvin mest när han hade RS.

Orolig? JA som tusan..
men samtidigt så är läget inte allvarligt ännu.
Hon som ja pratade med sa ju att just vid krupp så tjocknar de väldigt fort om det gör det och eftersom det är en bit till stan så ansåg on att de var bäst om vi åkte in med en gång.

Även om dom blir hemskickade ikväll och allt är under kontroll så har vi tagit det säkra före det osäkra vilket man alltid bör göra, speciellt när det handlar om barnen.

Tankar från Edvins rs tid kommer tillbaka, men nu är han större, nu kan han hosta..
Det sätter sig inte på lungorna den här gången.. han klarar detta mycket bättre nu..

Nu tänker jag gå upp, kolla på tv o vänta på att staffan hör av sig och hoppas att de kommer hem i natt.



Alla hjärtans dag

Vill önska er alla en glad alla hjärtans dag!!!



Vi har inte firat dagen på ngt särskilt sätt.. lite extra mys bara.

Älskar min underbara familj!!


Är helt slut

Kl ringde halv sju i morse.. tänkte snooza o lägga mig en stund till (farligt) men så hörde jag något utanför sovrummet, kolla ut och jo vem sitter där o spelar tv-spel, Jo Sebastian.. haha..

- Sitter du här?? När vakna du??
- Jag vet inte, förut..

Ja så jag behövde inte dra honom ur sängen som jag trodde jag skulle behöva.

Halv 8 begav vi oss ut i snön, mot ishallen.
Bussen kom o alla barn hoppa på o jag hoppade in i Therese bil med hennes familj o Anna o lilla Havanna.

Jag träffar ju inte Havanna så superofta som de andra i maffian gör men varje gång jag ser henne så fylls jag av värme, hon är bara för underbart fin!!! Vem vill inte ha henne i sitt liv??

Vi kom fram till hemse trots vädret.

Alla grabbar är så suveränt duktiga! Vilka framsteg dom tar hela tiden. Ser en enorm utveckling på sebastian. Förut har han varit lite en drömmare på plan, men nu så är han med i spelet o är på pucken många ggr.. härligt!!
Tyvärr blev de inge mål från hans sida, vet att han så gärna vill men en dag då sitter den o då kommer hela han STRÅLA!


Vi var hemma igen vid 4 tiden..va underbart de va o träffa mina små älsklingar igen.
Fixa mat o sen har vi bara myst.. de har varit mys på hög nivå..
Ikväll när de små sov så har jag o sebastian haft extra mycket mys, bara vi.. han åker ju imorgon kväll till Andreas.. saknar redan...

Edvin är ännu förkyld, han har börjat hosta ganska mycket med o är täppt så de har vart nässpray o näsfrida som gällt ikväll.. o han HATAR det. Stackarn!!!

Ja just de imorgon är de alla hjärtans dag med.. inga presenter blir det men detär inte det viktiga. ÄLSKA extra mycket är viktigast!!!
Jag o Hampus målade hjärtan o lite sånt till staffan igår som vi sen gömde eftersom han ska få de imorgon (ok så lite present blir de, men inget köpt) Jag sa till hampus, vi säger inhet till pappa, det är vår hemlis..
Igår kväll så säger Hampus helt plötsligt:

- pappa, vi gömde ditt hjärta förut.

Ja så var de med den hemlisen.. haha..

Ne nu ska jag snart gå o lägga mig, är supertrött!

God natt


Kväller

Kvällen är här nu, barnen sover o även staffan.. han somna uppe med Hampus. Ovanligt va??!!
Började kolla lets dance men ville inte fastna så jag satte mig här istället.. man fastnar ju mer här så jagvetinte vad jag tänkte där.

Nu ska jag fixa i ordning lite för i morgon. Tror ingen missat det men ifall att så skriver jag det igen.
Sebastian ska spela hockey i hemse. Spelarbussen avgår från slite 08:00. Jag är lite sådär med mina lördagar, älskar o sova.. hehe.. men för barnen får man offra sig.
Jag tycker det är underbart o se sebastian glida runt på isen tillsammans med sina kamrater o bara ha skoj. Om dom vinner ör ju ett plus men barnen bryr sig inte direkt. Tur är väl det.

Dom har blivit så duktiga allihop!

Ska bli kul o göra ngt annat än o sitta här hemma.. har ju varit här med mina sjukllingar hela veckan o de blir man så seg av, behöver få komma iväg lite.

Nej fixa inför imorgon o duscha i varmt vatten så jag inte fryser imorgon.. hemses ishall ska tydligen va den kallaste på gotland.. o jag som tycker de är kallt i slites ishall..
De blir mycket kläder som gäller!!!!




På måndag ska Hampus på dagis igen, vad han längtar dit. Han älskar verkligen dagis o alla sina kompisar!


Bye!


Kan man bli annat än deprimerad

kontot är så gott som tomt.. kan knappt ge min son den matsäck han vill ha imorgon på hockeyn..
varm oboy vill han ha, vår oboy är slut..  fick tigga lite oboy av jenny..
En youghrt o banan handlar vi o lite mackor till honom.. jag får väl nöja mig med nån macka.. viktigast är att sebastian får i sig de han beöver.. de är ju han som spelar match. jag är bara åskådare..

Shit vad deprimerad jag blir av att tänka på pengar.. hatar det!!

Dom skulle egtnligen stannat för pizza på väg hem efter hockeyn, tack gde gud så blev de inte så. Vad hade jag gjort då??


Ja jag vill vinna några miljoner.. helst idag!


Fy tusan vad kallt det är ute!

Det blåser såå kallt ute idag! Imorse när vi gick o lämna sebastian i skolan så va Hampus ledsen o frös o ville bara hem! så vi skyndade oss hem igen.

Vi har inte gjort så mycket, sett film, målat o lekt. mellan allt sånt så måste man ju fixa mellis o lunch så timmarna flyger i väg rätt snabbt.

Staffan slutar 1 på fredgar så han hämta sebastian o även jonathan som skulle följa med hem idag.
Då slapp jag ge mig ut i den kalla vinden igen, skönt!

När dom kom hem så låg jag, Hampus och Edvin o sov på soffan. De var skönt vill jag lova.
Hampus har egentligen slutat sova middag men de h'nder ibland att han är trött o vill sova o då får han självklart det.

Barnen har varit pigga idag men hampus vill helst sitta i mitt knä jämt. De är jobbigt att inte alltid kunna ha honom där när han vill de eftersom ja har Edvin med. Edvin vill bara dra Hampus i håret så de är svårt o ha båda två i knät.. Som tur är så älskar edvin o va på golvet o leka och utforska allt!
Som jag skrivit tidigare så ställer ha sig upp mot allt men idag så började han släppa det han höll sig i.
Lite väl modigt då balansen inte är riktigt så bra ännu.. men han tränar för fullt.


Lite bilder från idag


Morgonmys =)












Barnen börjar bli friska

Ja både Hampus o Edvin mår bättre nu. Äntligen! Efter en veckas sjukdom.
Var vid doktorn med Hampus igår, blev lite ovän med doktorn, Hon kunde inte ta att jag ifrågasatte henne..! Konstig doktor.

Staffan har varit hemma igår och idag. Så skönt. Vilken skillnad de är när båda är hemma. Så jag har haft lyx här i 2 dagar men de blir nog jobb för han imorgon om det inte händer ngt oväntat i kväll/natt.

Tänk om man hade haft råd att vara mammaledig o pappaledig samtidigt. vad mycket man hade kunnat göra.
Fast på ett sätt tycker jag de är skönt när han jobbar, jag har ju allt på mitt vis. Barnens rutiner och så, de blir alltid lite fel när han är hemma.. hahaha..

På lördag är de upp supertidigt. Sebastian ska spela hockey i Hemse. Samling kl 9 där.
barnen åker i en spelarbusss som avgår från slite kl 8. Jag liftar med Patrik och Therese.

Har inte hänt så mycket de här dagarna. Allt har handlat om sjuka barn :(
Fast idag efter jag hämtat sebastian i skolan så åkte vi till mamma o hälsade på.
Skönt o komma iväg lite!

Skita tråkigt inlägg.. har verkligen inget intressant att skriva.
Inga nya bilder har jag heller. Har inte fotat ett dugg denna veckan.

Hejsvejs!


Nu är det Edvins tur.

hampus är inte helt pigg ännu och nu ikväll fick även Edvin feber. Tempen visade 39 för en liten stund sen.
Härligt!! Eller inte.
Bara han slipper hostan!

Blir nog att staffan är hemma imorgon.. får se hur natten blir först o främst..

TRÖTT

Jag är sjukt trött.. vill att staffan kommer hem nu!
Jenny är ju här, kom för nån timma sen som tur är.
Barnen har verkligen tagit alla mina krafter idag..

Hampus hittar på bus konstant!!!!
Sebastian och Hampus slås o bråkar typ hela tiden!
Edvin är än så länge ganska lugn o snäll.. utforskar allt.. men Hampus bara måste slå, knuffa, sparka, sitta på honom..
Ja så att finnas för all barn o samtidigt vara någorlunda människa är inte lätt.. inte sånna här dagar.

Jag försöker prata med barnen, förklara o förklara ytterligare men ändå så gör dom samma saker om o om igen!

Hampus behöver dagis! Han behöver allt som finns där, han är ännu för sjuk för att gå men lite för pigg att vara hemma o inte göra så mycket..
Imorgon ska jag nog gå ut en sväng men han har ännu en hemsk hosta. Vill ju inte den ska bli värre heller.

När Jenny kom satte jag Hampus o sebastian i badet, hon fick sitta där vid dom medans jag skurade hela köket. Såg för jävligt ut efter lunchen.. efter maten blir de ju alltid kladd o spill men detta var värre än vanligt..

Man kunde tro att ett helt dagis ätit mat hos oss...

Ja fy fan vad jag klagar!
Men detta är min verklighet idag.
Imorgon hoppas o tror jag att de kommer se annorlunda ut.




God morgon

Hampus är hemma idag med. Febern har gått ner men hostan finns ännu där.. frågan är ju hur länge den kommer sitta i.. Tror nästan att de lbir dagis imorgon. Han längtar dit, är jätteledsen för att han måste vara hemma.
Vilket såklart är positivt. Jag är inte alltid så nöjd med det nya dagiset, men han trivs kanonbra!

Även Sebastian är hemma idag, han klagade över huvudvärk på morgonen, vaknade även i natt o kom in till oss, vilket är sällsynt så jag var tvungen att tro på honom. Kan ju oxå vara lite avundsjuka för att Hampus är hemma..
Edvin ligger och sover nu. Hampus sitter här i min famn o sebastian spelar playstation.

Ska ta o mysa lite med Hampus nu.

Hejsvejs!


Hampus är sjuk..

Ja min lilla Hampus har feber. Fick de i lördags natt och har haft de sen dess.
I natt låg tempen på 40, han fick då alvedon. Han har även en jättejobbig hosta, typ krupphosta så varken han eller jag har sovit särskilt mycket i natt..

Sebastian kom hem igår, som vi saknat honom! Så de var mycket mys igår!

Staffan åkte hem ifrån jobbet i morse o hämtade sebastian o lämnade honom i skolan så jag skulle slippa o gå ut med Hampus. Snälla Therese tog med sebastian hem efter skolan. Tack!!

Hampus har varit ganska pigg till och från idag trots en feber runt 39.. men han har helst velat sitta uppå mig hela tiden. Funkar inte alltid då jag har Edvin också. Vad man känner sig otillräcklig då.
Nu sover iaf hampus på soffan, de behöver han.
Jenny kom hit för nån timme sen men inte ens hennes famn dög åt Hampus idag, hon som annars är favvon.

Sebastian ska äta mat hos Emil idag, han kommer säket äta mer än vad han gör hemma. Mat borta är alltid godare på ngt vis =) Men de är bra om han äter..

I Lördags så var jag hos Elin där även Malin, Johan, Ida, Adde, Anna och Tobbe var. Vi sjöng singstar o spelade ett dansspel till Wii.. Just dance tror jag de heter. Skoj var det iaf =)
Måste vi göra om!!!!

Jag var väl hemma runt halv 4.. så jag sov ganska länge på söndagen.. tur var väl de eftersom de sen blev en vaken natt med Hampus.

Har väl inte så mycket mer intressant att skriva.

Bye!







Ikväll..

ska jag till Elin. De blir väl lite singstar, och ett dans spel som anna köpt.. hmm.. ska bli spännande!
Snart dags o laga mat.

Hej svejs!


Friday!

Steg upp kl 6 imorse. Inge kul alls eftersom Hampus är ledig på fredagar och sebastisan inte här så vi skulle inte iväg någonstans. Hade gärna sovit till halv 8 iaf.

Vi hade lite morgonmys i soffan innan de blev dags för frukost. Sen blev jag tvungen att städa hela nedervåningen.. Varför jag fick göra det tänker jag skriva nu men VARNING!! Om du är känslig, läs ej!!!

Hampus hade blöja på sig men på något sätt hade hans bajs hamnat delvis i blöjan och delvis ner på benet och foten. De hade han gått runt med lite överallt i lekrummet och sen frånlekrummer till vardagsrummet så de var bajs överallt. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till!!

Ställde iaf Hampus i badkaret, torkade upp de värsta så inte Edvin skulle åla i bajset, ännu värre, smaka på det.. Bläää!!!
Spolade av Hampus och sen blev de storstäd här kan jag lova.

Fy vad äcklig jag kände mig sen. Passade på o duscha när Edvin sov sin fm lur.
Kan ju säga som Therese sa, Nu slipper du iaf ta städningen i helgen =) Man ska alltid hitta det positiva.. haha..

Vid lunch så kom Jenny o hennes pappa hit o drack kaffe o lekte med mina barn. De tog med sig Hampus ut en stund, uppskattas väldigt mycket då jag ej hunnit det. Strålande fint väder, då måste han ju få ut o leka.

Min syster Johanna i borås har skickat en barnvagn till mig, deras gamla. Behöver ha en enkelvagn så det var verklgen snällt!!!! Den kom idag!



Börjar en film halv 12 som jag tänkte jag och staffan kan se uppe i sängen.
De är så skönt o ligga där o se film, då kan man somna när man vill.. haha..

Bye!!


Bilder



  

Edvin ska undersöka allt nu, han ställer sig upp lite hit i dit, knölar in sig i minsta vrå.
Här ser ni honom under trappan..



Självklart ville Hampus med prova



Ett favvobus Edvin har nu är att dra ur kortet ur mottagaren.. Aja baja..



Här kom han på att man kan ju dra ut lådorna så blir de lättare att ställa sig upp.. hehe..
Detta är bara början på allt han ska hitta på =)


Hampus fotar sig själv =)








Sådärja.. ett bar bilder.. de går rätt snabbt här på blogg.se o ladda upp nuförtiden o de är bra. Jag har ofta svårt o välja bara 1 eller 2 bilder..

God natt!


Nya dagistider

From nästa vecka blir de lite ändringar i schemat på dagis. De kommer bli mycket bättre då. Hämtar hampus o sebastian samtidigt. Vid den tiden så brukar Edvin sova så då kan han sova i vagnen.
Nu när jag hämtar Hampus vid halv 3 så blir de så mitt i allt.
Först så måste jag väcka Edvin, så han får inte sova så länge som han kanske skulle behövt.
Sen så är de mellis tajm för Edvin halv 3 - 3 men de brukar bli halv 4 istället. Alldeles för nära kvällsmat..
Eftersom han alltis ska äta när vi kommer hem så kan jag aldrig stanna ute om Hampus vill leka en stund, o med alla dessa kläder så klär jag inte av för o sen klä på efter en liten stund igen, nej så kul är det inte.

När jag hämtar kl 13 så kommer vi hinna vara ute en stund med o förhoppningsvis sover Edvin så jag kan busa med de andra 2.

Idga har jag inte gjort så mycket, vilat en stund med Edvin på fm, vi har lekt lite, ätit lunch.

När Edvin somna så har jag bäddat rent i vår säng och skottat snö o sedan satte jag mig här.
Nu ska jag gå upp o väcka Edvin o klä på honom.
Dags o hämta hem busen Hampus.

Jag längtar till våren!!


God morgon!

Idag är jag trött som tusan.. kan inte bestämma mig om jag ska ta en svänt till församlingshemmet efter jag lämnat hampus på dagis eller om jag ska åka hem o vila en stund när Edvin sover.. ibland är de ju så skönt o lägga sig en stund på dagen.. vi får se vad de blir..


Visst är de skoj

tänk att människor sitter o läser bloggar o analyserar allt bara för att hitta ett fel man skrivit så dom kan klaga.
Klaga på att de där de är minsann fel, gör si o gör så i stället.

Om det är den Liz jag misstänker som kommenterade i mitt förra inlägg så undrar jag om även hon fått en släng hjärntvätt??!! Hoppas de inte är hon.
Jag har alltid haft så bra tankar om henne men alla är inte som man tror, de fick jag starkt bevisat i somras då jag blev sviken av en av mina närmsta vänner. Och inte ens en liten förklaring fick jag fast hon hade chansen några ggr då vi var på samma ställe. Stolthet eller svaghet?? Jag vet inte, orkar inte längre byr mig. Fast ärligt så gör de ännu ont då jag tänker på det. Men nog om det!

Dagen har varit bra men stormig =) Hade turen att möta upp Therese vid dagis o bad henne hoppa in i bilen o vara vid Edvin medans jag o Hampus gick in på dagis. Självklart gjorde hon det. Ville inte gärna ta ut Edvin i stormen. Måste man så måste man men denna gång slapp jag.
Erbjöd henne såklart skjuts hem och hon erbjöd mig morgonkaffe. JA TACK!
Så jag och Edvin stanna några timmar, åkte sen hem o åt lunch.

Efter en stund kom Jenny, Daniel o Jennys pappa hit o drack kaffe o Jennys pappa lekte med Edvin o sen även hampus när han var hemma igen. Dom gillade honom båda två.
Eftersom dom var här så slapp jag ta med Edvin ut i stormen igen. Lyx idag =)
Tack barnvakterna!!

Läste ett inlägg där en tjej skriver att hon har ont om pengar o så även vi denna månad, vi är ju aldrig rika men efter jul har de varit hemskt. hatar att vara sååå fattig.

Men jag är glad att jag är så rik på annat.

En underbar sambo som gör allt för mig o älskar mig precis som jag är. Massa kärlek till dig Staffan!
3 underbara pojkar. Busiga, söta, bästa barnen. Älskar er!
Och självklart alla mina vänner, ni vet vilka ni är..
O sist men inte minst, min mamma som alltid ställer upp, Jenny som även hon alltid finns där!

Underbara människor allihop!

Ska nu kika på tv en stund.


Ego

Nu tänkte jag vara ego och skriva ett inlägg där jag enbart tänker på mig själv!

Jag vill ha sebastian här hemma jämt! Saknar så mycket så hjärtat brister, nästan..
Jag hatar att inte få dela varje ögonblick av hans liv med honom.

Jag brukar säga till andra mammor att varannan vecka är inte så jobbigt, man vänjer sig.
Men jag försöker bara intala mig själv att de är så..  men jag ljuger..
Man vänjer sig aldrig!!

Snarare tvärtom, de blir bara jobbigare o jobbigare hela tiden.
Hittar vi på något skoj med de andra barnen när sebastian inte är här så får jag dåligt samvete. Jag tänker att vi kanske borde gjort detta nästa helg för sebastian hade också velat vara med, hur ska jag kunna berätta för honom att vi gjort de här osv..

Gör vi inget alls så finns han där i tankarna lika mycket, att bara få ha honom här, se honom busa med sina syskon, krama o pussa honom god natt.

Jag lever mitt liv för mina barn, finns inget jag värdesätter högre.
Skulle jag bli erbjuden ett jobb som innebar att jag knappt skulle se mina barn skulle jag tacka nej utan att ens tänka efter. Spelar ingen roll hur hög lönen varit.

Pengar är viktigt, men det viktigaste och bästa man har är familjen!

De känns lite som olycklig kärlek, man vill ha honom här men får inte!

Alla ni andra som har varannan vecka vet säkert vad jag menar.






Dagen

Ytterligare en måndag har passerat. Steg upp kl 6 imorse, kl stog på 7 men både Edvin o hampus tyckte att vi skulle stiga upp då så de var bara o masa sig upp ur sängen. Staffan hann iaf fixa morgonvällingen innan han åkte så den drack barnen uppe i sängen. Så jag kunde dra mig lite.. =)
Morgonen var väldigt lång och seg. Vid halv 9 kom mamma hit som skulle va barnvakt åt Edvin medans jag var på möte.

Jag och Hampus åkte till dagis o sen gick jag på möte med specialpedagogen på skolan. Hon är fruktansvärt bra, hon kan verkligen ta bort oro, det var ett väldigt givande möte!

Efteråt gick jag mamma o jenny till jennys nya lägenhet o skulle se om dom renoverat något, dessvärre hade dom knappt börjat så hon får vänta lite med inflyttning.
Inflyttningsdatumet är idag o lägenheten har stått tom ett tag så varför kunde dom inte fixat de tidgare??

Efter jag hämtat Hampus på dagis gick vi hem till Elin o Holly o fikade. Även Therese o Anna med familjer var där.
Jag tänkte, äntligen ska hampus få leka med holly som han velat sååå länge, men de var så trötta så dom klättrade mest på mig och Elin. Hampus somna i soffan så fort vi kom innanför dörren här hemma.
Väckte honom när vi skulle äta, ha peta lite i maten o sen somna han igen. Så han lär ju vakna vid 23 eller nåt, förhoppningsvis somnar han om fort igen.

Imorgon bär de av till musiklekis, har inte varit där på 2 veckor så de ska bli skoj!

Sebastian var ju på skidutflykt med skolan idag, prata med han förut och han hade haft superskoj.
Jag sa, vad glad du låter ni måste verkligen haft skoj
- Ja de är jag också, de var så himla kul.

Då blir man glad!

Tur skolan fixar lite sånt här ibland.

Saknar min älskade son, obeskrivligt mycket!













De var lite bilder från dagarna.

Nu ska jag se Medium!!!


RSS 2.0