Intriger i slite..

finns de väl alltid..
men detta som varit ett tag vill jag inte kalla intrig.. det handlar om ett oskyldigt barn..
Många undrar varför vi lägger oss i, varför vi bryr oss..

En del tycker vi är barnsliga, omogna, fjortisar.. ja säkert en massa mer..

Anledningen till varför vi lägger oss i är inte konstig på något sätt.

Vi ser denna underbara flicka så gott som dagligen, hon är så otroligt fin.
Vi kan inte förstå, hur mycket vi än vrider o vänder på allt så kan vi inte förstå hur hennes far inte kan vilja ha kontakt o finnas där för henne.

Jag som har barn själv lever för mina barn, de är verkligen det underbaraste jag har. Dom är en del av mig, precis som denna flicka är en del av sin far.

Alla ni andra som själva har barn borde kunna förstå varför vi inte kan släppa det..
Barnen är ju det bästa som finns, eller hur!!

Jag vill inte komma någonstans med detta, det här är min åsikt och den står jag för och det kommer aldrig ändras. Finns säkert många som kommer vilja kommentera "lägg dig inte i" "varför bryr du dig" osv..
men detta är som sagt min blogg och detta är min åsikt!

Jag kan verkligen inte förstå hur man inte kan vilja ha kontakt med sitt barn, jag tror att pappan egentligen är en snäll kille med ett gott hjärta o mycket kärlek att ge..
Det som han nog inte inser nu är att det är han själv som förlorar på att inte finnas där för sin dotter, att få lära känna denna underbara flicka.

Lite av mina tankar..


HAMPUS 2 ÅR IDAG.

Ja idag blev min prins 2 år, här kommer dagen i bilder.

 (blev tyvärr ingen sång för honom när han ännu låg i sängen, ja hade kl på 7 men han var uppe halv 6 så de blev nere i soffan men mysigt var de ändå. )














Lite småprylar












Sebastian hjälper till med tårtan innan han själv ska iväg på piratkalas vid en kompis


De första gästerna har nu anlänt




En fin rosa vagn, Hampus som älskar rosa =)


En dammsugare...

som var väldigt omtyckt


En massa slit o riv o fram kom kläder o en badleksak


Jobbigt o öppna paket


Dax för tårta








Marianne och Edvin




Holly har kommit o även sebastian har kommit hem från piratkalaset


Kusin Aiwen kom med


Hampus fick en bebis gunga, äntligen, som han längtat =)



Nu har vi kommit fram till att lekrummet måste byggas ut.. haha..




En jättebra dag med en massa presenter o en massa bus med kompisarna.
Nu sover Hampus sen länge, han var helt slut.








Slite marknad

Idag var det slite marknad. Vi gick ner vid 10 ungefär. Hittade lite småsaker, gick sen hem o åt lunch o drack lite kaffe. Sedan gick vi ner igen.. de är så kul o bara gå runt o träffa folk som man aldrig träffar annars. Hampus åkte en karusell med, han tyckte de var jätteskoj men hade svårt o sitta still så de blev bara en.
Vi kom hem runt 3 igen, tog de lugnt hemma och vid 5 kom sebastian hem från Andreas. Min älskade son. Är sååååå tomt utan honom här. Tycker han har växt sjukt mycket på 6 dagar.. men de är nog bara inbillning =)

Lagade sen kycklingwok med ris, supergott, tom sebastian som redan ätit tacos vid andreas åt lite mat o då är de gott kan jag lova för han är ganska kyndig.. (säger man så?)

Nu sitter ja här i min ensamhet..Staffan är i öltältet o har skoj.. kul för honom. han behöver komma ut lite. Första gången han är ute sen Edvin föddes.

Alltså den här svinfluensan är ju sjukt skrämmande.. kollade nyheterna förut vid 22 och de som dött av den är unga vuxna.. alltså min ålder.. dessutom sprider den sig sjukt snabbt.
Jag är seriöst rädd. inte bara för min skull, för barnens o vännernas o alla andra nära o kära..

Läste nyss på Therese blogg ngt väldigt skrämmande angående svininfluensan.. läs om ni vill http://tesshedman.blogg.se


Imorgon fyller min finaste Hampus 2 år!! Kalas hela dagen. kl står på 7 då vi ska sjunga för prinsen.


De blev en promenad..

ner till kupan. Jag fynda 3 st handväskor som Hampus kan ha o leka med. 10 kr st, toppenpris o väldigt uppskattat av Hampus. Han har gått till affären o skolan o allt va de är ett par ggr idag.. haha..
Även mamma o jenny kom till kupan så vi tog en kopp kaffe där =)

Han blev iaf på bättre humör efter han sovit middag, skönt.

Jag måste säga att jag ikväll blev riktigt stolt över mig själv, testa ett nytt recept på Laxpaj, det blev såååå gott o de var superenkelt. Jag åt inte pajskalet men sen när ja börjar äta lite mer vanligt igen så kommer ja garanterat använda ´mig av den pajdegen till vilken paj ja än gör, nyttigt o väldigt gott (sa staffan iaf, ja smaka ju inte ). Dinkelmjöl, smör o keso.
Önskar ja fotat pajen så ni hade fått se hur smarrig den såg ut.

Ja nu ska jag dammsuga på nedervåningen.. tråkigt värre men måste göra det. Hampus är såååååååååå rädd för dammsugaren så jag kan inte dammsuga när han är med. Bara jag nämner dammsugaren så blir han rädd.

Dammsugaren here I come =)

Äntligen..

.. hinner jag andas i några minuter..
Hampus vaknade tydligen på fel sida idag, han har varit väldigt sur o inte lyssnat på ngt jag sagt. Han brukar vara dålig på o lyssna men idag har de varit extremt.
Han har varit omöjlig helt enkelt.
Vid 11 fick han lunch o sen upp i säng, strax efter 12 sov han, ner o skynda mig äta lunch innan Edvin skulle få för sig o bli sur. Efter jag ätit o lekt med Edvin en liten stund så somna även han så snabbt upp ur soffan o börja plocka i rdning alla leksaker o ta tag i disken o nu är jag klar med det.
Så satte mig här med en kopp kaffe o bara tar de lugnt. Men snart har Hampus sovit sin timme så då måste ja väcka honom, annars somnar han inte ikväll.
Ska nog bege mig ut på en promenad sen.

Imorgon är de marknad, ska bli roligt. Tycker de är så mysigt o gå runt o titta. Jobbigt med alla folk som trängs bara.
På söndag är de kalas, då blir min lilla Hampus 2 år.

Nu ska jag kolla lite till på nätet inna ja ska väcka busen =)


Torsdag kväll

Kvällen är åter här o barnen sover.

Det blev inte så mycket städning för min del idag.. efter både jag o Edvin ätit lunch så tog vi en promenad till Therese o drack en kopp kaffe innan hämtning.
Följde även med till fritids för o hämta Emil. Medans therese hämta honom så åkte Hampus o Wilma rutchkanan på skolan o den är inte liten.. modiga ungar =)

På väg upp för backen     Wilma är först ut o sen kommer Hampus
  

Gulliga Emil håller både Wilma o Hampus i handen


Sedan gick vi hem till Anna eftersom Jonathan fyller år idag, vi fick kakor, kaffe o saft. Jag fick dock nöja mig med kaffe..
Söta Havanna hade en jättefin klänning på sig, så gulligt.



När vi gick från kalaset så fick Hampus en godispåse av Anna, han blev glad kan jag lova. Perfekt avslut på ett kalas. Så han fick äta godis idag efter maten, fast de bara är torsdag.. hehe..

Nu ska jag slå in de sista presenterna.

Hej då.

Jonathan 6 år

Idag fyller Annas fina kille Jonathan 6 år. Stora killen =)



Hipp hurra för Jonathan idag!

Han sover ännu..

Se så gott han sussar..




Städa

Idag har jag tänkt städa på övervåningen.. men Edvin han sover just nu i vagnen ute o har gjort de sen vi kom hem från dagis, typ för 1 timme sen. Så jag har betalat lite räkningar o kollat runt på lite bloggar o sånt..
Vill inte gå upp o fixa när han sover ute så jag får allt vänta tills han vaknar.
Han vaknar säkert lagom tills han ska äta o så ska jag äta o sen är de typ dags o hämta Hampus så jag får se vad jag hinner med.

Ringde till försäkringskassan förut med, hör o häpna, det var 33 minuters väntetid o jag hade plats 220 i kön!! Jag har haft plats 70 nån gång men aldrig 220. Som tur var kunde jag välja att dom ringde upp mig så jag slapp sitta i kö.

Idag ska Staffan åka direkt till stan efter jobbet o storhandla.. tänk vilket förtroende jag gett honom. De ggr han handlar själv brukar de alltid bli ngt fel.. haha..  han är ju kille =)

Jag hatar o storhandla själv o åka in hela familjen o utsätta Edvin för alla virus där vill jag verkligen inte.. speciellt inte med svininfluensan på intågande.. nej fy vad läskig jag tycker den verkar vara..

Imorgon är Hampus ledig från dagis, ska bli mysigt. Längtar efter dom lediga dagarna faktiskt.. de är så lugnt när han är på dagis.. Föresten så har Hampus slutat med napp. Var inga problem alls =)

De var allt för denna gång.

Hejhej


Kvällen är här..

och jag är sjukt trött.. Helst av allt vill jag bara gå o sova nu.. men de går ju inte. Har ännu massa saker kvar o göra ikväll. Suck..

Det blev iaf 70 bullar idag så dom räcker till kalasen, skönt. Eftersom jag kör GI nu så bör jag inte äta bullar och tro det eller ej, Jag har inte smakat ens en liten bit av bullarna! Jag har varit sugen, de kan ja lova men Jenny, mamma, Staffan o Hampus har smakat åt mig o dom blev godkända av allihop.
Undrar om jag kommer kunna hålla mig på kalaset när alla andra sitter o smockar i sig.
Har redan bestämt att ja ska fuska på lördag på slite marknad, jag brukar alltid köpa bakad potatis där så jag tror inte ja kommer klara mig utan. Föredrar bakad potatis framför bulle så fuskar ja på lör då måste jag hålla mig på kalaset på söndag. Vilket problem jag har va??!! Hahahaha...

Jenny kom hit idag o tog hand om Edvin när ja bakade o vid lunch kom även mamma o åt med oss. Trevligt.



Nu ska jag baka igen, kokos kakor denna gång. Enkelt o sååå gott..

Bullbak..

God morgon!

Nu är Hampus lämnad på dagis och jag ska alldeles strax sätta igång o baka bullar till alla kommande kalas.
Hampus fyller 2 på söndag och Sebastian fyller 7 år den 10 september.

Min snälla syster Jenny ska komma hit o hjälpa mig lite med Edvin så ja kan baka i lugn o ro. Tur jag har henne =)
Hon är verkligen en toppen moster till mina barn. Hon leker o busar med dom varje gång vi ses.

En snabb kopp kaffe innan baket drar igång.

Hej hej

Dagen

Idag vaknade barnen tidigt.. bara för att vi inte skulle iväg någonstans. Sebastian är vid andreas o Hampus har varit ledig från dagis. Upp o fixa välling o sen mys i soffan.
Sen gic vi ut o efter en stund kom Therese, Wilma o Ebba. Vi åt lunch o sen tog vi en promenad så barne kunde sova lite.
Stannade hos Therese innan vi drack kaffe.
Sen hem o vänta på staffan o vidare till stan för o göra service på syskonvagnen, de var gratis inom fyra månader o Edvin är ju snart 4 mån så nu äntligen fick vi de gjort. Hon spännde åt ngt vid hjulen o skröv åt en skruv annars såg allt bra ut.
Var även på obs o hitta ett par fina gummistövlar till hampus.












Imorgon ska här bakas till alla kalas som ska vara.

Nu ska jag slå in lite presenter = )


GI och Holly

Ja idag har jag då börjat mitt nya liv.. eller inte nya liv kanske men ett mer hälsosamt liv. Har idag börjat med GI och ska köra det några veckor. Första dagen har gått bra. Hoppas de fortsätter så.

Annars har dagen varit som vanlig, lämnat barnen, umgåtts med Therese o faktiskt även Elin som var ledig.,.Tjohoo.. haha..

Efter dagis kom Elin o Holly hit, vilket händer väldigt sällan eftersom Elin jobbat så mycket i sommar. Mysigt o se Hampus o Holly leka, de är ganska lika på många vis. Vilket jag tycker är ganska bra.

Lite bilder










'



Nya åket =)


Hampus nya mössa till vintern, han vägra ta av sig den när han fått prova..




Imorgon är hampus ledig från dagis så jag hoppas på fint väder så man kan vara ute.

Nu ska jag fortsätta se Lipstick Jungle.

Bye


Shopping

ja idag blev de stan heeela dagen, åkte från slite ca 9:30, börja med Jysk,kvarnen, sedan GA-loppisen och jag kan lova att de blev en massa fynd bla en tramptraktor för 100 kr, billig eller vad.. de blev även en barnvakt o även den kosta 100 kr. skulle egentligen köpa en idag på babyproffsen men de hade genst kostat ett par 100 lappar mera..
De blev även en massa andra småfynd.. briospis, elvisp och kassaapparat till barnen då. Även Therese fynda lite :)

Hitta även ett par riktigt snygga skor till sebastian på kvarnen för halva priset. sånt gillar jag..

Efter de var de öb o sen östercentrum. jag har shoppat på bra vill jag lova o handlat en massa presenter till mina barn som snart fyller 2 år och 7 år.

Avslöt även med en storhandel på Willys Eller Therese gjorde en storhandel o jag en mellanhandel.. haha... Tur man har stor bil.

Nu ska jag och staffan se film, Baksmällan heter den nog. Elin såg den häromkvällen o tyckte den var skitabra så jag ser verkligen framemot o se den.

Hoppas på sol o grillning imorgon =)


Glömde ju

att tacka snälla Ida som återigen fixat min blogg!
Hon är sååååå duktig!

TACK IDA!

Fredag

igen.. Veckorna bara springer iväg.
Igår började Sebastian ettan, lite pirrigt var det men han har ju redan gått på skolan ett år så de var inte såå läskigt :)
Första dagen hade varit jättebra och även andra som var idag.

Hampus har varit på dagis och haft de lika bra som vanligt, men from nästa vecka så går han 3 dagar/vecka. Ska bi mysigt att ha honom hemma lite men tror han kommer sakna dagis de dagarna. han stormtrivs verkligen :)
Jag har umgåtts med mina mammalediga vänner, Anna och Therese o självklart deras underbara döttrar.
Edvin har idag haft spykalas så gott som hela dagen, de är mysigt de, spya överallt! Men är ganska van vid de, Hampus hade spykalas varje dag i 6 månaders tid. De är sånt man får ta när man har bebisar. Tur som är så mysiga så man intew bryr sig så mycket.. hehe..

Sebastian följde idag med Jonathan S hem efter fritids, han åt mat där och jag hämta honom vid 8. De hade haft jättekul.
Föresten så har sebastian inte längre rätt att gå på fritids eftersom jag är mammaledig, vilket jag tycker är trist då han kommer vara väldigt ledsen över att behöva gå hem 13:00 varje dag. När han är i skolan så har han ju inte lektid på det sättet som dom har på fritids, så jag har haft honom till 15:00 så han ska hinna leka av sig lite. Men men.. vi får iaf lite mer tid tillsammans men de är nog bara jag som ser saken så. Det blir nog bra, bara han vänjer sig vid att de är så.

Hade egentligen inte tänkt skriva så mycket, bara lägga in lite bilder så här kommer ett par

 
Sebastian myser med Edvin


 



Ja, han kan skrika med.




Puss pappa.

Mys med lillebror..
 

Så, lite bilder blev de iaf.

Imorgon ska ja göra stan med Therses, Anna o havanna. Tror Ewa skulle med oxå (Annas syster) Försökte även få med Elin som FAKTISKT är ledig men nej hon skulle ju på cykelfest, svikare.. haha..
Vi ska alltså till stan på dagen o shoppa loss, de är ju en loppis i stan med som vi ska på o jag längtar! Annars så blir de en massa presenter till mina barn som ska inhandlas. Både fyller ju med bara 2 veckors mellanrum så de blir dyrt kan jag lova.

Varför går klockan så fort på kvällen?? Någon som kan svara på det??

Nu ska jag väcka min kära sambo som ligger uppe o sover med Hampus.. hans säng måste verkligen vara sövande..

Ja imorgon är de dags..

Sebastian börjar ettan. kan inte fatta det.

Lite bilder på killen när han var mindre :)

Här är han i magen då..


Ca 10 månader


Sussar så gott






Ca 1,5 år


Jag och sebastian


Här är han nog närmare 3 år


Gyllene lockar eller vadå..




Här är han 4 år


och här är han idag, 7 år om bara några veckor


Min stora fina kille :)

Föräldramöte ikväll..

Imorgon är det den STORA dagen.. Sebastian.. min lilla sebastian börjar ettan.. kan inte förstå det. Shit vad stor han är.
När jag tänker på att jag är trebarnsmamma så känns de med helt konstigt. Jag har tre barn.. märkligt.. haha..
Så ikväll är de info möte inför skolstart. spännande!

Idag började jag dagen med läming på fritids o dagis, gick lika bra som vanligt. så skönt.
Jag tycker verkligen dagis är bra. Hampus ska gå 15 tim/vecka nu när jag är mammaledig. Han älskar dagis så jag tror han kommer tjata om att gå dit de dagar han är ledig.
Dom lär sig ju så mycket på dagis med, hade aldrig kunnat ha Hampus hemma på heltid även fast jag är hemma. Tänk vad han skulle gå miste om mycket. Och vad svårt att komma tillbaka till dagis om han skulle vara ledig ett helt år. Nej, han älskar dagis och jag med faktiskt. Tycker de är toppen!

Iaf efter lämning så gick jag till bvc, Edvin växer så de knakar. Skönt. Sedan vidare till therese. Vi har druckit kaffe, käkat lunch o även tagit en promenad då Anna och Havanna oxå var med. Får aldrig nog av den lilla sötnosen :)
Tänk att man glömmer så snabbt hur små de är.

Sedan var de dags o hämta och sen hem. Nu har barnen badat o snart ska jag börja med kvällsmat, gäller o börja i tid eftersom föräldramötet börjar redan kl 18.

Föresten, mommo var här igår, barnens mommo då och när hon skulle åka så var de 2 killar här som var MOMMOS killar. De ville så gärna åka med henne hem. Kul för henne eftersom Hampus har varit lite anti mommo förut.. haha..

Nej nu ska jag pyssla om mina fina killar.




Lite bilder..

Från alskog då min kusin Jonathan fyllde 7 år

Mat blev det..
 
Fina Sebastian


 

Frisbee kastning

Kusinen Lasse

Kusinen Nils

Jonathan blåser ut ljus

Finaste Edvin
 
Hampus leker med Nils

De blev kubb och studsmatte hoppning :)
 
och fotbollsmatch
 
och här är då vinnarna av fotbollen

Finaste barnen
  




Idag..

..är våra tankar hos William och hans familj. Han skulle idag ha fyllt 5 år.
Jag lärde aldrig känna William, men jag ser det som en ära att få ha hans föräldrar och syskon i mitt liv och att barnen får ha dom i sitt liv. Tror aldrig jag haft sånna underbara vänner som verkligen alltid finns där.

Även fast jag aldrig hann lära känna William så vet jag att han var en underbar kille som berörde varenda människa omkring sig, som han fortfarande gör.
Mina barn pratar om honom precis som om han var här igår.
Även Hampus vet vem William är och känner igen honom om han ser ett kort. (tro nu inte att jag övat in honom att känna igen William för så är de absolut inte) det är något särskilt med William o barn, han finns där och berör på ett sätt som jag inte kan beskriva.
Fast jag inte känner honom så känns det nästan som att jag gör det och att han är med och omkring oss alla hela tiden.

Fina William (bilder som jag fått av Therese)




Jag vet att William kommer finnas i våra och mångas andra hjärtan för alltid!

http://williamhedman.dinstudio.se/

Fina Havanna!

Idag har jag äntligen fått se lilla Havanna, se lukta o bara mysa med den underbara flickan.
Tänk vad dom växer snabbt dom små liven, minns knappt att Edvin varit så liten o han är bara 3 månader.

Anna och Havanna har blivit flyttade till barnavd för havanna började bli lite gul tyckte doktorn så dom ville se om det var gulsot o då får hon sola lite så är de bra sen.

Underbart fin är hon!

Nu börjar Edvin blir ledsen så de blir inge mer bloggande från mig just nu.

Välkommen till världen

I torsdags kom Annas dotter och Jonathans lillasyster till världen.

En underbart fin liten tjej som ska heta Havanna.

Therese fick äran att uppleva Havannas födelse.

Första dagis veckan..

är nu slut o allt har gått bättre än väntat, idag lämnade jag hampus efter bara en liten stund o han vinkade så glatt i fönstret. Härligt :)

Staffan har idag mellan regnskurarna lyckats klippa gräsmattan o även använt sin nya trimmer, han är bra stolt kan jag lova..typ hans andra kärlek.. haha..

Nu ikväll bjöd barnen in mig o staffan till en show så vi satte oss på golvet i lekrummet, sebastian presenterade dom för oss o sedan börja det med synthspel, sedan dans o slöt med fotbollsmatch, då avek jag. Verkligen härligt o se barnen göra något tillsammans utan o bråka.. hehe.. O se hampus härma sebastian in i minsta detalj. Mysiga ungar.

En annan gullig grej sebastian gjorde till staffan när han fyllde år var att han måla en massa teckningar med hjärtan o bilar o porträtt av staffan, la dom i ett kuvert, tog 12 kr av sina pengar o la med där o när staffan öppna så sebastian. "Du får pengar så kan du köpa vad du vill", hur gulligt som helst tycker jag iaf..


Kärleken till ens barn övervinner allt.

Nu dags för mys.

Födelsedag o tandtappning..

Ja staffan fyller ju år idag, de har inte varit så mycket kalas då vi ska ha de på lördag. de  har blivit lite städning o fix i barnens lekrum. Skönt o hinna med lite sånt.

På kvällen så kom iaf Elin med familj o Patrik med barnen o även Jonathan hängde på.. Staffan fick en efterlängtad trimmer, han är såå glad för den. Han fick även en grej man har på toa när man gör nr 2.. potty putter hette de,  så han kan spela golf samtidigt.. får väl fota nån dag så ni kan se.. haha..
Han har altid sagt att han ska ta en golf när de är dags så Elin hitta den perfekta presenten.. haha.. värsta intressanta infon. Vadå privatliv?!!

Staffan, Elin, Adde, Wilma o lilla Ebba


Grabbarna :)


Senare så blev sebastian väldigt glad då han tappade sin fjärde tand, dom bara ramlar ur på löpande band nu. Så nu ligger tanden i ett glas med vatten så vi får hoppas tandfen dyker upp i natt :)


En stolt sebastian



Har även hunnit se en film ikväll. Så skönt o ha staffan hemma hela dagarna, då hinner man med så mycket mer o kan slappa lite mer när barnen somnat, så njuter extra av de här 3 dagarna då han tagit ledigt. Tyvärr har man inte råd med sån lyx så ofta.

Dags o mata Edvin sen sängen..

Natti natti

Hampus är lämnad

Igår var första riktiga dagen på solklintens förskola, jag var med hela tiden och så gick vi hem efte lunch. Allt gick jättebra men han hade superkoll på mig hela tiden.

Idag har jag lämnat honom, var med på samlingen och sen vinkade han glatt hej då.. var nästan inge ledsen alls. Jag kan lova att hade han inte gått på elvadalen några veckor i sommar så hade det inte gått så här lätt. Det tog flera veckor innan vi ens var i närheten av att det gick så här lätt att lämna.

Jag hämtar honom efter vilan idag så dom skulle ringa när han sovit klart.

Staffan fyller år idag så jag o barnen väckte honom i morse o sjöng för honom o gav lite paket :)

Snart fyller även hampus o sebastian år, mycket kalas framöver.


dagis o kläder

Ja idag var vi o kolla på det nya dagiset. Det var stort o jättefint. Barnen var helt galna i alla nya saker, värsta paradiset.. haha.. de var så härligt o se barnen leka som galningar..
Tror de kommer bli jättebra där men självklart är man alltid orloig för en massa saker med.. men ska försöka o inte vara det..
Imorgon blir de första riktiga dagen på nya dagis, fast jag kommer vara med lite dennavecka, som en inskolning. Det är ju så nytt, massa nya fröknar o massa nya barn.

Har även beställt kläder till barnen, var väldigt snål när ja valde men med 3 barn blir det en hel del ändå.

Nu ska jag ta en kopp kaffe o vila i soffan, har haft sjukt ont i ryggen i typ en vecka så måste passa på o vila den när de går.

Bye


snart dags..

ja snart är de dags för en första titt på nya förskolan i slite. sååå spännande.
Anna ställer upp o tar Edvin, Tack Anna! Efersom han ännu är känslig o vistas i sånna miljöer så vill jag inte ha med honom in på dagis. Vill aldrig mer se honom såå sjuk.
Absolut det värsta jag varit med om..
Och att vara helt matklös o inte kunna hjälpa sitt barn, ne usch...

NU sover barnen lite vila så jagf ska me passa på o sitta o ta de lugnt.

vad har man en blogg till??

Jag anser att jag har min blogg för att skriva om vardagliga händelser, något extra glädjande eller något extra tråkigt. Om jag mår dåligt över något så skriver jag gärna här, om någon annan är inblandad så nämner jag inga namn om inte personen vill de förstås..

Jag skriver oftast om vad ja o barnen gör om dagarna.. som de flesta vet så umgås vi med Therese o hennes barn som är i samma ålder som mina barn, även Therese är ju mammaledig. så vi ses o hjälps åt med barnen. Jag tycker då det kan underlätta många gånger, då barnen inte alltid är så lätta att ha o göra med.
Och Anna som snart ska ha en bebis har semester så även honär ledig varje dag och brukar umgås med mig o Therese. Så det är inte konstigt att dom ofta nämns i min blogg.. (det var någon som tyckte dom nämndes för sällan) men ses man typ aldrig så blir det inte så att man nämner dom heller..
Elin jobbar ju typ jämt men så fort hon är ledig o har tid så hör on av sig så vi kan ses.

Jag hinner inte åka runt o hälsa på folk hit o dit.. mina barn tar mycket tid o dessutom har ja ingen bil hemma om dagarna.

Min blogg är för mig o jag skriver vad jag vill !

____________________________________________________________________________________________

Nu ska jag o barnen snart ta vårat pick o pack o gå mot Therese.. Nu bor ju även Malin i deras område så gissar på att vi kommer umgås med dom en hel del med. trevligt :)

Ha en bra dag!


så har även denna helg passerat..

Ja nu är de söndg kväll igen.. tråkigt!

I fredags kväll var jag hos Elin o drack lite vin, även Therese kom dit. Sen gick vi till pizzan o köpte varsin dricka efter de gick vi vidare till cafe medusa på stranden där de var någon 60-tals dj, så vi dansa o hade skoj.. Therese fick mersmak så de dröjer nog inte så länge innan vi är ute o dansar igen.. som tur är, för de är så skönt o få komma ut ibland o bara vara jag.
Efter dom stängde där gick vi o satte oss på stranden, där några andra satt o hade gjort upp en eld o sjöng o spela gitarr. mysigt. var inte hemma förän närmare 6.. kan man kalla helkväll.. haha..

igår lördag var jag trött.. inte s¨å konstigt kanske.
Staffan, Sebastian o Hampus åkte till tingstäde o kolla på hästshow där bla staffans brors tjej o barn var med. Sen fick även dom rida lite.  Dom hade haft jätteskoj.
Jag o Edvin låg hemma o myste.

Idag har de varit ganska lugnt, hade tänkt åka till stranden på fm men Staffan hade huvudvärk så han la sig för o vila.. sebastian var badsugen så ja fyllde på vatten i poolen på gården.
kl 15 cykla ja o sebastian till Therese för att sedan gå vidare mot bion där dom visa ice age.. den var lika rolig som 1:an o 2:an tyckte jag iaf. sebastian tyckte med den var rolig men fick lite myror i rumpan mot slutet.

Nu väntar soffan o tv:n.

hej då..

God morgon

Alldeles strax ska vi gå den sista morgonpromenaden till elvadalen.. ska faktiskt bli skönt o slippa gå den biten. Men äår glad att ja gjort de så hampus kunnat va på dagis o lärt känna fröknar o barn o självklart lekt hela dagarna.

Inte hann ja äta frukost idag heller :( gillar inte o behöva gå iväg hungrig.

Nej nu är de skor som gäller o sen iväg.

Bvc

Idag är Edvin 3 månader, börjar bli stora killen. Smilar åt de flesta som pratar med honom och börjar bli nyfiken på vad som händer runt omkring :)

Idag var vi på bvc o Edvin fick 2 sprutor, en i varje ben.. stackarn. Han går även upp bra i vikt, idag vägde han 5880 g och var 61,5 lång.

Annars har de varit en lugn dag, har varit hos Therese o druckit kaffe, ätit lunch o bara tagit de lugnt. Men har fått sjukt ont i ryggen. Hoppas de är snabbt övergående. Tänkte jag skulle sortera kort och skicka in för framkallning men vet inte hur länge ryggen pallar med o sitta här.

Nästa onsdag börjar nya förskolan för Hampus, ska bli jättespännande o se hur allt ser ut, de kommer ja få göra redan på tisdag då de kommer vara öppet hus där.. längtar...
Tror faktiskt de kommer bli jättebra o hoppas innerligt att ja har rätt.

Nu ska jag fylla på kaffekoppen o sedan börja med korten.





Getingstick

Ja idag har hampus blivit stucken av en geting i handen. Den lilla stackaren, de gjorde nog riktigt ont.
Vi förstod först inte varför han grät o så sa han fluga o pekade på golvet o där var en geting. Hampus trodde nog det var en vanlig fluga som han skulle försöka fånga o så blev han stucken. Tur de bara var i handen. Handen är nu svullen men annars verkar Hampus må bra som tur är men kommer ha uppsikt över honom de närmsta dygnet då det kan bli förändringar.

Har nu inte bloggat på ett par dar så tänke uppdatera lite om vad vi gjort de senaste dagarna..

I lördags åkte vi till Fårö på fest, staffans mamma har jy fyllt 60 o Staffans bror har fyllt 40. Vi kom dit närmare halv 6, aningens senare än vad vi tänkt men de är inte alltid planerna går som man vill.. Edvins mat tider styr en del med :)
Trevligt o träffa alla staffans syskon med respektive o alla ungar samtidigt, de sker inte alltför ofta. Det var även 5 gravida kvinnor där, 3 av dom är nya kusiner till barnen, så när dom ungarna kommit så har staffans mamma 20 barnbarn.. inte dåligt. Mina barn har alltså 17 kusiner på den sidan.. endast 2 på min sida..
Vi såg även en sak man inte ser allför ofta, 2 rovfåglar kom flygandes över gården vi satt, de grälade o rätt som de var så tappade den ena sitt byte, en kanin utan huvud, rakt ner på gården, som tur var en bit ifrån där vi alla satt.
Iaf så grillade vi o hade de trevligt, åkte hemåt vid 11 tiden.

 












Igår söndag var vi i alskog hos min faster, hennes son fyllde 7 år. Det blev god mat o gott fika o en massa lek o bus :)
Fick inte med nån kamera men fotade en hel del med Mannes kamera, jag har blivit lovad bilderna av honom så hoppas jag får dom snart. så förhoppningsvis lägger ja upp lite bilder om nån dag.

Idag vaknade jag o kände mig inte alls pigg, tänkte att de går väl över. Fick med mig alla ungarna ner o fixa mat till Edvin men när ja satt o mata honom så kände jag mig riktigt dålig, mådde illa, yrsel, orkeslös, hel matt i hela kroppen. Kände att ja fixar inte ungarna idga så staffan kom hem. Så jag har sovit bort typ hela dan, men staffan o ungarna har haft de bra o njutit av solen.





Känner mig nu bättre o hoppas de fortsätter så, hatar att vara sjuk o hatar när staffan måste vara hemma från jobbet, inte bra för ekonomin, hans chef är dessutom ganska svidig av sig så de blir jobbigt för staffan med, tror nog han är sugen på ett nytt jobb.. eller vet att han är de.

Nej nu är de dags för prison break.

Bye




Lilla Sebastian

Såg just att en vän lagt upp gamla bilder på facebook, snodde 2 st på min Sebastian när han är en liten plutt, ca 2 år är han nog.. alltså som Hampus är nu.





Han är ju bara för söt :)

Mina fötter..

Mina fötter är grymt snygga.. många som berömt dom, måste därför lägga upp en bild på dom :)



Syns de att ja ofta använder ett visst par skor eller.. haha..

RSS 2.0