Loppis

Imorse åkte jag, Elin, Adde, Holly, Therese o Malin iväg på loppisrunda, började i södervärnshallen, sen vidare till melonens kvarterslokal, gurkans lokal, jungmansgatan, sen åkte vi till loppisen på slitevägen som är öppen året runt, tror den heter loppshop, sen tingstäde och avslöt med titta in i lärbro.
Blev lite fynd, bla termobyxor till Hampus, skrivbordsstol till sebastian, lite leksaker, barngeni... säkert nåt mer, står still nu. Gjorde inga jättestora fynd denna gång.

Sen hem till staffan o barnen, hampus med feber o Edvin med lite kass mage.. :(

Staffan börja fixa i vår hall så nu har vi flyttat kattmaten som står där, flyttat ett skåp och fått upp en ny förvaringshylla till mössor o vantar. Ska ännu fixa lite till där ute. Egentligen vill jag måla om o lite där men de får nog bli efter vintern när man intehar så mycket kläder framme.

Imorgon hämtar jag sebastian i lärbro runt 3 sen blir de innebandy match i stan, ska bli skoj o se. Hans första innebandymatch :)


Vinter

De börjar bli kallt ute, både jag och staffan är i stort behov av nya skor så vi beställde skor igår. Har aldrig beställt skor förut, hoppas dom passar :)
              

Skorna kommer från Ellos.



Jag beställde även jacka till mig själv från Halens.



Fredag

Jag är trött.. verkligen jättetrött. Beror nog på att min halsfluss verkar ha flyttat över till andra sidan halsen.. jobbigt värre, men med lite pencillin så ska jag nog få bort den!

Hampus ligger uppe i sängen o gapar, vet inte vad som hänt med honom, han har alltid somnat så fort själv i sin säng. Men kanske är åldern, vid 3 års åldern verkar de hända en hel del. Han har börjat bli rädd för massa konstiga saker bland annat..


Ikväll är de idol, saknar sebastian lite extra på fredagar då vi alltid ser idol o har mys tillsammans. De små brukar sova då så det blir "eget" mys. Det är underbart. 
 Älskar varenda minut jag får tillbringa med min son <3

Varannan fredag när han inte är här så är det alltid så tomt, myset blir inte desamma :(


Imorgon är de upp tidigt o iväg på loppis med Therse och Elin, de ska roligt. Hoppas vi gör några sjysta fynd =)

Trevlig kväll på er alla!!


Glad

Gåvor är inte allt här i livet men att få en oväntad gåva är underbart, tycker jag!

Häromkvällen satt sebastian i köket o pysslade o hade sig.
Efter en stund kommer han till mig med ett hjärta som han gjort till mig.
De kändes underbart i mamma hjärtat <3



Idag kom min mamma förbi med en jättesöt halloween blomma =)




Sånna här saker kan göra hela min dag!


Gratis spotify?

http://www.gratispremium.com/?ref=684634


Tryck på länken för att få gratis spotify premium utan reklamavbrott!!!

Kanonbra =))))


Idag

Idag var dagis stängt så ungarna har varit hemma. hade tandläkartid för sebastian i morse så jenny sov här så hon kunde ta de andra barnen när jag skulle iväg. Tack för hjälpen Jenny. Hon steg även upp o gav dom sin morgonvälling, jag är ju så förbannat morgontrött så de finns inte.

Sebastians tänder såg iaf fina ut så de var ju bra =)

Tandläkaren rekomenderar ju att man ska borsta sina abrns tänder tills de är 12 år, de kan låta lite gammalt. Vilken 12 åring vill att mamma eller pappa borstar deras tänder.. men jag gör så här att så länge sebastian tycker de känns ok att jag borstar hans tänder så kommer jag göra det. Skulle han nu när han är 8 år säga att han vill göra de själv så kommer jag inte tycka de är okej, men kanske när han är 10, fast att jag är med och ser så han kommer åt överallt. Tänderna ska ju trots allt hålla hela livet så det är viktigt o ta hand om dom från start.
Vissa mornar när vi har väldigt bråttom får han borsta själv, jag har ju 2 till vars tänder ska borstas o så mina då =)

När vi kom hem drack jag kaffe!!!!

Sen klädde jag på barnen o gick ut, vilken jävla tid de tar med alla dessa overoller, vantar halskragar, kängor... suck på vintern! Jag vill ha vår/sommar.

Barnen lekte i sandlådan o i lekstugan, jag roade mig med att räfsa löv. Det har vi gott om.

Tog även en tupplur idag med Edvin, jenny var ju här så hon busade med de andra 2. de var skönt o sova lite mitt på dan.

Ikväll åt jenny o mamma mat här, sebbe åkte till andreas och jag drog sen iväg på zumba. Jobbigaste passet hittills men kul som tusan!!


Ja just det har ju glömt o skriva att jag köpt en ny lampa till Hampus rum (snart edvins rum med) en blixten mqueen lampa. Han är så glad och stolt över den.
När mamma kom hit idag frågade han henne om hon sett hans nya lampa eller om de skulle upp o titta på den =)


Häromdagen byggde sebastian o staffan korthus






Edvin o Jenny



Bamse och Sebastian


Alla lövhögar =)



Edvin o Bamse






Bilder

Slänger in lite bilder











Vi kokte majs häromkvällen, jag älskar majs o barnen går i mina fotspår =))












De var allt för idag, strax börjar desperate housewifes.
Hejsvejs!!


Blogga

Ja jag har verkligen varit kass på det nu, har tappat glöden lite. De brukar vara så ibland men sen kommer en period då jag skriver flera ggr om dagen istället.

Igår efter jag lämnat Hampus och Edvin på dagis så åkte jag och sebastian till stan. han var i STORT behov av en ny jacka till vintern. Hade även bestämt att vi skulle möta min pappa i stan och kolla på ny hockeyhjälm till sebastian. Vi hittade en Bauer!! har velat köpa en sån till sebastian länge men de är lite dyrare så som tur var köpte min pappa den. Tack!!!!
Han köpte även en jacka till sebastian, det uppskattar jag verkligen!

Sen köpte vi lunch och åt tillsammans med pappa på hans firma innan vi skulle hemåt igen.
Sebastain ville då stanna vid sin moffa så de fick han.
Han fick jobba lite med honom, han tyckte de var jättekul så han är där idag igen.

Jag satter honom på bussen till visby i morse så mötte pappa upp honom där.

Ni som av någon anledning tror att min pappa köper allt jag vill ha så har ni fel, snarare tvärtom men sist han var här så sa han att om barnen behöver något från sportaffären så får jag höra av mig och då ska man ju passa på =)


Imorgon är dagis stängt, vad vi ska göra då vet jag inte, hoppas på härligt väder så man kan vara ute ialla fall.

Bye


Förra söndagen

Känns som jag inte hunnit med bloggandet på sistonde.
Har ett par härliga bilder från förra söndagen då jag och Hampus tog cykeln och drog iväg på utflykt bara han och jag. Det var så härligt o få vara bara med honom!



































Det var en supermysig dag med massa sol. Vi avslöt med kaffe o lek hos Therese m familj


Barnen är glädjen















Äntligen börjar jag känna mig pigg!

Har nu legat sjuk o inte orkat göra ett piss men idag känns de bättre, febern är borta. Halsen gör ännu ont men den känns bättre ialla fall. Var vid doktorn igår och fick pencillin. Stora jävla tabletter. Jag som hatar o svälja tabletter, kan typ inte det. Nu ska jag då ta 3 sånna om dagen. synd om mig =(

Idag fyller jag år, men det blir inget kalas eftersom jag är sjuk, de gör inget för mig.

Min familj är ju här och mamma och jenny kommer sen och fikar lite med oss.

Mina fina barn och staffan kom upp och väckte mig och sjöng för mig, barnen hade målat teckningar till mig =)
När jag sen kom ner gjorde sebastian en leverpastej macka och en kopp te till mig, gulliga unge!!!


Staffan, Hampus och sebastian är nu borta på skatebanan och åker lite. Edvin sover och jag ska snart duscha. Välbehövligt efter att ha legat i feber i 2 dagar, har frusit o svettats om vartannat.

Hoppas ni alla får en trevlig dag!


idol

är trött på att vara sjuk. Orkar inte ett skit. Har legat framför tv hela dagen typ men knappt sett på tv. Halvsovit mest hela tiden. Inte förän idol började kollade jag klokt. Ligger nu i sängen och kollar utröstningen. Börjar bli jobbigt att ligga ner. Har typ inte gjort annat sen igår. Halsen känns pyttelite bättre. De går åt rätt håll iaf. Imorgon fyller jag år. Blir inte så mycket kalas eftersom jag är sjuk. Men de gör inget. Jag klarar mig ändå. God natt.

mycket

ja de har hänt mycket här de senaste dagarna. Sebastian började spela hockey igen i onsdags. Han tyckte de var jätte kul så om 2 veckor åker han på sin första cup på fastlandet. Lite läskigt att han ska åka iväg men Emils pappa Patrik åker med så de känns tryggt. I går började sebastian spela innebandy. Även de tyckte han var jätte skoj. Jag har legat sjuk sen igår. Feber och halsfluss. Inge kul alls. Skriver mer en annan dag när jag orkar.

Trött

Är helt slut efter kvällens zumba pass, men de var så jävla kul!!!!

Sebastian har börjat med hockeyn igen, nu ska han spela läääääänge sa han, de får han med såklart =)

Kort o tråkigt inlägg idag, kanske skriver mer imorgon om jag hinner mellan pluggandet.


Lördag kväll

I lördags så cyklade jag, Elin o Therese till Terese L, Malin och Anna var redan där.
Vi skulle dricka vin o ha de trevligt heeeela kvällen lång, trodde vi.

Först fick Anna åka hem ganska snabbt eftersom tobbe hade jour och blev utringd, Anna var nykter så hon körde.
Efter en stund till så fick therese cykla hem då Ebba vände o vred sig i magsmärtor o ville ha sin mamma såklart.

Vi andra hade de trevligt en stund till innan Elin helt plötsligt började må illa, Elin spyr aldrig hon kan inte.. men det tog inte lång stund innan hon var inne på toan o kräktes så JA hon var SJUK! Det var inte vinet, så mycket hade hon inte hunnit få i sig än. Sedna kräktes hon tydligen hela natten, stackarn!

Hon kunde inte cykla hem i det skicket så Johan fick komma o hämta henne o malin åkte då också med hem. Jag insåg ganska snabbt att jag skulle få cykla hem själv o mörkrädd som jag är så ville jag få det överstökat fortast möjligt så jag cyklade hem strax därefter.
Kalla mig löjlig men vad läskigt de var, just biten vid cementabrottet o där.. Har alltid varit mörkrädd, kommer säkert alltid att vara det..

Så kvällen slöt ganska tidigt men vi ar lovat att vi snart ska göra om det o så hoppas jag verkligen det blir. Det var iaf trevligt den stunden vi var där=)

Har lite bilder från kvällen med.













Japp så här snygga är vi!!

Och jag kans vara på frågan många av er undrar
Nej Anna har inte däckat, hon är bara jävligt bra på att fejka, som jag skrev tidigare. Hon var nykter!


Lite bilder

Här kommer lite bilder från lördag på dagen.













TRänade att cykla utan stödhjul, gick bättre än jag trodde så snart kan han det =)






En liten igelkotte på vår gård, spännande men läskigt tyckte barnen


Lite lek i lekstugan








Måndag

Jag gillar inte måndagar. Är så trött o ingen ork till något. Men men nu är de måndag. Lika bra att göra de bästa av det.
Imorse gick allt fel så vi fick stressa som galningar för att sebastian skulle komma i tid till skolan.
Staffan har feber så han ligger ännu uppe och sover.

Har ett helt gäng med bilder från helgen som jag tänkt lägga upp, inte nu för det hinnerjag inte. Kanske senare idag. får se vad som hinns med. Inte lätt med en sjuk sambo här hemma..

Hejsvejs!


Lördag

Lördagen är här o helgen håller på att försvinna lika snabbt som den kom.
Jag har städat badrummet o tvättat kläder.

Min familj är hemma igen, barnen somnade i bilen o sover ännu. hampus på soffan och Edvin i sin säng.
Måste väcka dom snart annars lär de inte somna ikväll.

Känns ännu så trist att de inte blir nå mys med Elins ikväll men men..
Är så sugen på o göra nåt.
Dricka vin med tjejerna??

Men vet ej om jag vågar ta mig hem till någon då alla har magsjuka barn.

Kanske någon vill komma hit o dricka vin?

Värt o kollas upp.

Igår var vi hos Tilde på kalas, hon fyllde 9 år. Köpte muggar som man kan måla själv o sen bränna i ugnen. Hon målade en mugg medans vi var kvar. Riktigt fint blev det. Hon är jätteduktig.

Ska väcka mina barn nu, ta lite mellis o sen gå ut en stund.

Bye


Sovmorgon!

Ja idag har jag fått sovmorgon, till halv 12! Vaknade till ett tomt och tyst hus. Staffan o barnen har åkt iväg till en av hans bröder o hälsar på.
Jag är faktiskt lite bortskämd med sovmornar, får de ofta på helgen. Brukar inte sova till halv 12, men till halv 10 - 10. Vilket är mer lagom då jag tycker dagen blir förstörd när man sover för länge, men de är bra skönt att sova.
Jag har alltid varit morgontrött, kommer förmodligen alltid att vara det.
I veckorna när kl ringer halv sju så snozar jag oftast till 7. hatar att stiga upp.

Älskar att vara uppe sent o att sova länge..

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost o en kopp kaffe .

Ikväll skulle vi egentligen ha ätit mat med Elin, Adde o Holly men holly är lite magsjuk så vi får hoppa över det.
Typiskt!!
hade längtat efter att ses o ha en mys kväll.
Jaja.. de kommer fler helger.

Ha en bra lördag allihop.

Bye


God morgon!

Har nu återhämtat mig efter mötet igår, det var mycket info att ta in.. jag känner mig besviken.. ja väldigt besviken på skolan och på lärarna..Oroad är jag med. oroad för att dom inte verkar se.

Nej skitsamma, skriver om ngt roligt som var igår istället.
När vi alla föräldrar kom in i sebastians klassrum så hade barnen målat teckningar och så fick man gissa vilken tecknin ens barn gjort.
Jag gissade rätt =)

Sebastian hade målat en gubbe som spelar fotboll och skrivit
"Jag spelar fotboll, mamma och pappa"

Nu var inte A där men jag är så gott som alltid på möten så jag fick se den fina teckningen.


Hampus har kanske fått nagelbandsinfektion, hans långfinger är svullet och så är det var bredvid nageln, men han har inte ont. Jag satte på ett plåster så de ska skydda lite idag på dagis så får vi kolla mer på det ikväll.
Sökte på nätet nu och de stod att man kunde tvätta med två o vatten och gick de inte över om några dagar så skulle man kontakta vårdcentral så jag hoppas de går över av sig självt.


Nu ska jag plugga!

hejsvejs!


Föräldramöte!

Ja har idag varit på föräldramöte, först på fritids o sen i sebastian klass, skulle kunna skriva en hel novemm om mötet men tänker låta bli även om jag tror många skulle tappa hakan när de läste vad jag fick reda på men känner ändå att jag vill inte lämna ut sebastian o hans klass till massa människor jag ej känner.

Men jag gick därifrån i chocktillstånd!


Today

Ni har blivit duktiga på att kommentera, det gillas =))

Önskar fler läsare kunde kommentera bara, nu är de kanske 5-6 st som gör det men alla andra läsare då..!!

Idag har jag pluggat en del, det är så mycket denna omgång så jag börjar bli nervös.. behöver ändå små pauser mellan varven.

Staffan ska komma hem o äta lunch idag så jag ska snart slänga ihop lite mat. Alltid trevligt med lite sällskap, blir ju lite ensamt att vara själv hela dagarna.

malin ska komma på en kopp kaffe sen med, trevligt =))

Ikväll är det föräldramöte på skolan, ska bli intressant. Jag gillar faktiskt föräldramöten, pratar inte så mycket men tycker de är bra att få info och samt höra vad andra föräldrar har att säga.

Igår var de Zumba, denna gång med hantlar, fan vad skoj de är. hade gärna tränatr 1 till pass/vecka.

Imorse försökte Hampus vara sjuk.
- Mamma jag har lite ont i huvudet idag för jag vill vara hemma...

-Jaså de säger du men vill du inte till dagis och leka med alla dina vänner då, jag vet att Mille vill cykla med dig idag.

-Jaaaa de vill jag.

barn är ju så, ser bara för stunden vad dom vill göra. Tänker inte framåt att de faktiskt är kul på dagis eller vad man nu ska göra.

Kommer ihåg när sebastian var i hampus ålder.
En morgon sa han,
- Mamma jag är nog lite sjuk idag
-Jaha vad är du för sjuk då?
-Svartsjuk.

hahaha.. bra försök men icke så trovärdigt.



Här är sebastian 3 år, som Hampus är nu.
Har inte så många bra bilder på honom på datorn eftersomjag inte ägde nån digital kamera då. Har lite fler bilder på min gamla dator.



Här är han nästan som Edvin är nu, nån månad yngre bara.


ja dom växer fort.. för fort..




Här är han nu, 8 år gammal, gillar AC/DC o har ett hål i örat =)


Dåliga hårdagar.. varje dag

Varje morgon när jag vaknar ser jag ut som ett troll i mitt hår.
Spelar ingen roll om jag duschat, låtit håret torka o kammat det kvällen innan, ändå är de lika rufsigt varje morgon.

TIPS?!!!


Britney Spears - radiance

Man kan få anordna en tävling i sin blogg och den som vinner, vinner Britneys nya parfym.

jag vill vinna!!! Någon som vill anordna en tävling??


"Har du en blogg där du skriver om ditt liv och hur du ska finna lyckan?. Då är det dig vi söker för att hålla en tävling tillsammans med Britney Spears nya parfym Radiance!

Nu lanserar musikikonen, sångerskan och entertainern Britney Spears sin senaste parfym Radiance!. Doften är en strålande, vit blomdoft som symboliserar den självsäkra kvinnan som inte nöjer sig med att vänta på att ödet ska bestämma hennes framtid.

Du kan bli en av de utvalda som får ha en tävling för dina läsare samtidigt är du med och tävlar mot de andra utvalda bloggarna om ett specialpris, så det blir extra spännande!

Att vara med är inte svårt alls. Anmäl din blogg här nedanför så kontaktar vi dig om din blogg blir utvald. Vi hjälper dig lägga upp tävlingen men du bestämmer själv hur du vill utforma din tävling. Du känner dina läsare bäst och din egen kreativitet sätter gränserna!"




http://www.bloglovin.com/Britney


Love

The Love Of My Life



Vi har varit tillsammans i 4,5 år.. iinte så jättelänge men vi har klarat mycket tillsammans.
Att vara småbarnsförälder är inte alltid så lätt, mång ggr är de tufft!!

Men vi tillsammans klarar detta och vår kärlek blir starkare och starkare för var dag.

Upp och ner gångar har alla, Just nu har vi bara massa uppåt =))

De här åren med honom är de bästa åren i mitt liv.

Älskar dig Staffan, du är den bästa <3<3<3


Lunch

Har precis ätit lunch, tog en paus och har lyssnat på hög musik.

Blev sååååå sugen på o fixa i ordning mig och gå ut, dricka gott o dansa!!






Rubrik!!

Visst är de ibland svårt att hitta en passande rubrik. De tycker jag iallafall.

Idag tog staffan en sjukdag på Edvin så jag kunde få lite lugn o ro att plugga.
Edvin har varit feberfri hela dagen så imorgon är de dags för dagis för honom igen. Han längtar nog dit =)

Staffan och Edvin har idag varit o hälsat på Edvins farmor, faster Micki o lillkusinen Nelly.

Det har inte hänt så mycket annat skojit idag att berätta om.

Hampus har börjat berätta mera om dagis och det är så kul att höra hans historier. De bästa kompisarna nu är Mille, (även känd som Snabb-Mille när Hampus pratar om honom) Vincent och Alfa.
Det är iaf dom namnen som kommer upp när han berättar om sin dag.
Det är så kul nu när han är större och kan prata o beskriva saker på ett bra sätt.

När jag ändå tänker på saker barnen berättat så kom jag att tänka på en grej sebastian berätta för ett tag sen.

" Idag när jag satt uppe i ett träd och pratade så pussade en tjej mig helt plötsligt, jag hade munnen öppen när hon gjorde det. Då blev jag så förvirrad att jag ramlade ner från trädet "

Är det inte härligt så säg!! =)

Barnen berättar varje dag om roliga härliga saker.

Avslutar med lite bilder




Fina killar vid matbordet =)




Fina Hampus




Sötnos Edvin




Hampus är sur.. på täcket.. =)


Lite gladare igen



Syskonmys =)



Mina studier

Fick en fråga av en anonym vad jag pluggar för något.

Här kommer svaret.

Jag pluggar till undersköterska på distans.
I varje kurs har man uppdrag att uföra, när man gjort alla uppdrag färdigt i en kurs så blir det muntligt förhör.
Jag läser just nu vård och omsorg och är på uppdrag 4. På uppdrag 1 fick jag VG+, på uppdrag 2 VG- och Uppdrag 3 VG. Så håller mig däromkring =)
Men det efter det muntliga förhöret som betyget på hela kursen kommer  så vet inte llas hur de kommer sluta.

Varför jag pluggar till Uska är för att jag måste ha ett jobb, och inom vården finns det alltid jobb. Jobbar gärna med människor. Vill helst av allt bli barnmorska men dit är vägen lång så tror aldrig jag kommer så långt. Men personlig assistent är också ett yrke som lockar. Men sen vad det blir av mig i slutändan, de vet man aldrig =))

Varför jag inte skriver så mycket om mina studier är för att de finns inte så mycket intressant att skriva om, de är bara läsa läsa läsa, skriva skriva skriva hela dagarna.

Hoppas du är nöjd med svaret, annars fråga mera =))


hejhej

Idag har de varit en lite deppardag.. vet inte varför.. har femtusen tankar som nsurrar i huvudet.. vill bara skrika ut de till hela världen samtidigt som jag inte vet vem jag vågar anförtro mig åt. Jag vill ju vara säker på att ingen för det vidare om jag säger ngt så då är de lika bra att skita i o säga något.

Kan ju oxå vara att de är måndag o inte sebastian vecka, brukar vara ganska låg då.
Saknar ju honom så fruktansvärt när han är iväg.

Till mina vänner så ta inte det jag skrev förut så allvarligt. Självklart hade de varit kul med en kopp kaffe emellanåt. Jag förstår att ni tänker att jag inte har tid. Det är lugnt.. Ibland så känns de så trist o inte ses så ofta som jag är van vid. saknar er bara =)

Till dig anonym som kommenterade på inlägget "bilder" och som skrev att du gärna tagit en fika men att du inte vågar gå fram bara sådär.
Synd att du inte skriver vem du är.. nya bekantskaper är alltid trevligt =)

Nu ska jag plugga, ta igen en massa som jag missat idag. Tråkigt!! Men ett måste.

Trevlig kväll!


..






Bilder

Elin har nu slängt in ett helt gäng bilder på sin blogg från igår. Tänkte först sno lite bilder o lägga in här men kom på att de är lättare om dom som är intresserade går in på hennes blogg o tittar istället =)

www.thestyleismine.blogg.se



Jag och Edvin har inte gjort så mycket sen jag skrev sist, sovit o ätit =)
Jag har pluggat lite lite granna men insåg att de var lika bra o skita i då jag inte kunde koncentrera mig, får helt enkelt göra det ikväll istället.

Fundera på o gå en promenad men inge kul o gå själv, önskar jag hade en granne eller nån som kunde komma o ta ne kopp kaffe.. sällan någon som tittar in bara sådär, lite tråkigt =(

Bor ju alldeles för långt från mina vänner, eller så är de lata allihopa för de är inte ofta dom syns här hemma.

Nu blir de en kopp kaffe i min ensamhet.. eller Edvin är ju här =))


God morgon

Edvin är hemma idag med då han hade lite feber i morse. Hampus var väldigt ledsen när kag lämna honom på dagis. Han ville också vara hemma. Jag hade gärna haft honom hemma men måste verkligen plugga och de känns tillräckligt svårt att hinna med det med ett barn hemma.
Skulle inte förvåna mig om dagis ringer om ett tag och säger att hampus är sjuk han med..

Sanningen är att jag inte har tid med sjuka barn just nu.. men inte mycket att göra när de blir sjuka.

Annars har helgen varit bra, i lördags tog vi oss en sväng till torget så barnen fick skejta lite.

Igår cyklade jag, sebbe o hamous bort till Elin, de skulle ut på promenad så vi hakade på, även Jonathan o Emil följde med. De var mysigt =)
Adde fotade en hel del så ska nog sno lte bilder så fort Elin lagt upp på sin blogg.

Jag har iaf lite bilder från i lördags.
























Edvin

Idag är Edvin hemma o är sjuk.. han är glad o pigg men lite dålig i magen. Så jag har redan hunnti byta et tpar blöjor på honom idag.. Intressant att veta va.. haha =))

Vi var och lämna Hampus på dagis förut, kan vara nyttigt för dom att den ena är hemma o den andra på dagis. Det gick jättebra att lämna Hampus fast Edvin gick med mig hem. Det var skönt att Hampus inte blev ledsen eller så. Edvin ville gärna stanna på dagis, så fort vi kom in gav han mig nappen som han alltid gör för att jag ska lägga den på facket, när vi sen skulle gå tog jag honom i famnen då kramade han mig så som han alltid gör när jag lämnar honom på dagis.. Det var kul att se. Tänk vad snabbt rutiner kan sätta sig och vad bra han måste trivas på dagis.
Verkligen härligt!!! Han är den lättaste ungen jag nånsin varit med om... Hoppas de fortsätter så.

Nu blir de lite kaffe o mys med Edvin, måste försöka plugga lite med.

Bye!!


Bilder

Jonathan var här och lekte för några dagar sen, grabbarna ville ha picnic med sig ner i skogen, så de fick lite saft o kakor o sprang sen iväg. Jag och Staffan klädde på de små grabbarna o gick efter, ävne Jenny hakade på.














Lilla Tyra =)




Minnesgudstjänst

Igår var det minnesgudstjänst för Elin Hejdenberg.

Det var väldigt fint men också väldigt sorgligt.. kan inte låta bli att undra vad meningen är, varför ska en ung tjej behöva lämna sina små barn, sin man, sina syskon, sina föräldrar...??
Varför kommer alltid finnas. Lika mycket som vi alla undrar varför William blev sjuk och fick lämna sina föräldrar, syskon, mormor, mostrar..??

Det var jobbigt att se alla Elins närmaste i deras sorg och när låten Heaven is a place nearby spelades var det väldigt jobbigt att se Therese och Elin Hedman då den låten är en "William låt" för dom.

Det brast totalt för dem, att se alla mina fina vänner så ledsna gör så ont.. att de ska behöva gå igenom detta..





Man får sig en tankeställare när det händer såna här saker, jag hoppas ni alla där ute tar hand om varandra.
Ta hand om era vänner, era familjer som att varje dag vore den sista!!

Hela kvällen igår kände jag mig konstig, nedstämd.

Vackra Elin






Idag fyller Elins son Ludde ett år.
En dag som han får fira utan sin mamma.
Det är så fel!!!


Idag

Idag har de varit en vanlig dag, staffan har jobbat, barnen på dagis och skolan.
Som vanligt har dom alla haft de bra, både Edvin o Hampus älskar gympan dom har varje tisdag =)

Jag har pluggat o även lagt in bilder på den externa hårddisken.

Staffan kom hem efter jobbet o kände sig sjuk, hoppas han mår bättre imorgon.
Han ligger uppe och sover nu.

Imorgon är det minnesstund för Elin Hejdenberg.
Kommer nog bli tungt.. framförallt att se Elins mamma, pappa o alla andra nära.
Jag kände ju aldrig Elin även om det nästan känns så...


Nu ska jag se depserate housewifes.

Hejsvejs!!


Barn i trafiken

En artikel från helagotland.se

Pojke skadad på övergångsställe

En 9 årig pojke skadades lindrigt vid en trafikolycka vid Rustarondellen i Visby.

Tre pojkar skulle på måndagseftermiddagen med sparkcyklar passera övergångsstället. Två hinner över men den dredje blir påkörd av en bilist som är på väg genom rondellen mot Endreväg. Pjken far omkull och kanar med under bilen ett kort stycke.

Pojken förs till lasarettet i ambulans där man konstaterar att pojken har lindrigare skador. Bilföraren, en äldre man, chockades och fördes även han till lasarettet.

Mannen är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik alternativt vållande till kroppsskada.





Barn är inte mogna att vara i trafiken själva vid 9 års ålder. Kan inte för mitt liv förstå hur barnens föräldrar kan släppa dom själva vid en så trafikerad väg som den vis rusta.

Sebastian har frågat mig många gånger om han får gå till skolan själv, mitt ständiga svar är nej.
Vet inte när jag kommer våga släppa honom själv.
Visst kan det hända saker fast man är stor och "mogen" att vara i trafiken men risken är större att det händer något med mindre barn som inte inser hur farligt det är vid vägen, det är så lätt att ett barn går i sin egen värld och glömmer bort att det faktiskt är en väg där..

När vi var i oskarshamn i lördags så kom det helt plötsligt 3 killar på cykel i full fart över vägen, de kom bakom ett hus så jag såg dem inte föränns de cyklade över vägen. Det var läskigt, genast tänker man, vad hade hänt om jag varit lite längre fram med bilen.. usch.. läskiga tanke.
En av killarna såg ut att vara mindre än sebastian.

Det känns ibland som att dagens föräldrar inte är så noga med barnens säkerhet. Jag vet många barn i sebastians ålder och mindre som får cykla var dom vill, många barn som åker utan bilkudde.

Det finns en lag på att barnen ska ha kudde tills de är 135 cm långa. sebastian är 125 så han ska ha kudde ett tag till.
Han har även rygg och nackstöd på sin kudde, vilket gör att han sitter säkrare och mer bekvämt.
För några veckor sen när vi kom til fotbollen så såg en av killarna i hans lag hans stol och skrattade och sa, Sitter du ännu i en barnstol.. hahaha..

De kändes nog inte så kul för sebastian..

Det är inte coolt att sitta osäkert i bilen, att få fara som man vill.


Det är coolt att ha föräldrar som bryr sig, föräldrar som tar tag i saker. Som går igenom eld för sina barn.
Som sätter barnens säkerhet och välmående före allt!!

Vad tycker ni?




Ungefär så här ser sebastians stol ut.

(Bild tagen från Britax.se )


Kofta

jag orkar inte fota o lägga upp bilder på allt jag köpt... men en sak som jag köpte till mig själv var en stor lång härligt kofta. Var lite osäker på om jag skulle köpa den eller ej.
Men tänkte att 129 spänn för en kofta är ju billigt så jag köpte den.

Glad är jag för det. Jag ÄLSKAR den!!!! Har den på mig om kvällarna när de är kallt här, även under min tunna jacka. Tur jag köpte den.

Undrar också varför jag inte kollade mer på jeans, jag behöver ju verkligen jeans.

Finns mycket jag skulle behövt kolla på som jag inte hann med.. mycket mer jag skulle köpt.

Vill dit igen!! Snart, men de behövs ju pengar till det, annars hade jag åkt i helgen igen.. =)))


..

Ojojoj.. många som varit inne på sidan.. många som var nyfikna på resan antar jag. Brukar bli så när jag skriver om något speciellt eller har gjort något speciellt att statistiken går upp lite extra.. det är bara kul. Synd att ni är så DÅLIGA på att kommentera :(

Imorgon börjar mitt favvoprogram





LÄNGTAR!!!!


Hemma igen..

Ja i lördags natt var vi åter hemma från vår resa. Det var riktigt roligt att vara iväg, men även väldigt jobbigt. Långa bilresor och 8 timmar inne på Gekås, ändå hann vi inte med hela affären. S¨å ja detvar stort, mycket större än jag någonsin kunnat föreställa mig.
Hade lätt kunnat gått en hel dag till där =)

Hade inte velat ha med barnen dit, då hade man inte hunnit med mycket.
Hade inte heller velat utsätta dom för det, så myclet folk. I början när vi kom in blve jag helt galen bara av att se på alla människor.. tänk att de kan vara så mycket människor på ett o samma ställe.
Det strömmade in folk konstant.. helt sjukt..

Här hemma har dom haft det bra, Staffan var på after jobb med sina gamla jobbarkompisar från nimbus i fredags så snälla mamma och jenny var här och tog hand om barnen. TACK!!!

Lite bilder

 
På båten


Mycket bilar vid gekås



Äntligen ska vi inta varuhuset







Bilen blev full


Har kollar vi igenom alla våra fynd =)


Vi var lite ledsan över att behöva åka hem..


..men även glada att snart få träffa våra fina barn o män igen..=))




Det var en härlig resa.. gör gärna om det igen.. men nästa gång måste vi handla i 2 dagar. 1 är alldeles för kort.
Vi har redan börjat planera för nästa tripp.. om ett år sådär =)


God morgon. Nu är vi äntligen på väg mot u...

God morgon. Nu är vi äntligen på väg mot ullared. Har några timmars bilkörning först bara. Det ska bli riktigt skoj. Vi ska shoppa järnet. Ha en bra dag alla.


RSS 2.0