Första Tanden

Edvins första tand har nu brutit igenom. En liten liten vit prick syns o känns..
Han har fått den helt opåverkad.

Hampus fick alltid feber vid minsta lilla tand som kom..

Snart drar jag till stan med Elin, Anna o Havanna. Ska shoppa lite allt möjligt. Lär vara pank när jag återvänder hem idag =)


Blivande pojkband??!



Söta va!


God morgon

Så var de måndag igen och jag är sjukt trött. Min förkylning är så gott som borta men hampus är inte kry till 100 % ännu. Han somna som vanligt igår men efter någon timme vaknade han och skrek o skrek o skrek.. ajajaja ontontont..
- Men lilla Hampus var har du ont??
- Där (pekar ingenstans)
Han fortsatte o gråta.. shit vad maktlös man är då när man inte alls vet var han har ont.
Efter en stunds gråt och fortfarande inte fått ngt klokt svar var han har ont så somnar han om i min famn.
Lägger honom i soffan, dröjer inte länge föräns han vaknar igen och vrider på sig som om han vrider sig i smärtor..
Samma sak igen.. ajajajajajajaj..
fortfarande inget svar på var han har ont.. vad gör man..??
Avaktar en stund och snart sover han igen och så fortsatte de halva natten..

Finns inget värre än att se barnen sjuka och man inte kan hjälpa dom på ngt sätt.. mer än att finnas där o krama, sjunga mysa..

Han verkar iaf piggare idag, som tur är.
Även Sebastian är hemma idag, han hade lite ont i huvudet så han fick en vilodag idag, kan vara skönt emellanåt.

Igår var det fullt ös här, Sebastian hade kalas. De var 7 grabbar så de blev riktigt livat.. men skoj hade dom och knappt något bråk alls.
Therese H och Terese L stanna här o hjälpte mig med grabbarna. Tack så mycket!

Lite bilder:

Sebastian väntar på sina kompisar..


Nu har de flesta kommit


De blev mycket dans


Viskleken






När alla kompisar gått hem så var de dags o kolla lite nogrannare på alla presenter..
Här ska man hälla vatten på ett ägg med en fryst dinosaurie i så den tinas upp..





Ja och till slut kom en tinad dinosaurie fram


Sen blev de lego.. 2 bilar o en bana.. de tog ett tag..

Vi fick ihop de iaf


Det här flyget byggde vi ihop medans Terese L ännu var kvar.. hon är typ proffs på o bygga lego till skillnad från mig.. haha..






Hampus är sjuk

Min lilla Hampus har feber 39,5 visade tempen senast. Han ligger nu o sover på soffan.. skulle göra allt för o byta plats med honom.. Min lilla stackare.

Edvin har klarat sig än så länge o jag håller alla tummar o tår för att de fortsätter så.

Imorgon ska sebastian ha kalas med sina kompisar, hoppas verkligen Hampus mår bättre då. Kna inte ställa in  sebastians kalas heller då skulle han bli jätteledsen.

Hejsvejs

Tusan oxå!

Jag har blivit så jävla förkyld.. orkar inte ett dugg.. pallra mig hit till datorn för o kasta in en annons om loppisen vi ska ha med musiklekis så de blev gjort iaf.
Kanske är ännu sjukare imorgon, vem vet..
Fundera på o ta ett varmt bad. men vet ifan om ja orkar.

Hejhej


Ny bilbarnstol

Idag efter Staffan kommit hem så åkte vi till visby med en gång o inhandla en ny bilstol till Edvin. Hade spanat på en Britax Multi-tech tror jag den hette men väl där inne blev de en Akta Graco duoflex, likadan som hampus fast hans heter cosmic tror jag.... de är ju rena djungeln o då är detta mitt tredje barn..haha.. iaf så är stolen från 5 månader så han ska inte börja använda den rikigt än men snart så.

Är helt slut i kroppen efter sent besök istan.. kom hem vid halv 8 ungefär o sen skulle hampus upp i sängen o Edvin matas o disken skulle diskas o tvätten hängas.. så nu äntligen pustar jag ut här vid datorn..

Funderade på att ta bort kommentarerna som skrivits om L o S mamma för hon har då inget med detta att göra, kanske ta bort alla kommentarer med påhopp.. tycker faktiskt de gått för långt nu. Vad tycker ni andra som läst??

Stolen ser nästan ut såhär iaf..



Var även på Klädhuset och skulle handla ngt fint till Mattis o Kickans bebis, blev självklart lite till mina barn med.. är ju så kul o handla kläder till dom =)
Man kan även få barnvakt där om man har tur.. iaf om det inte är några fler kunder i butiken och om man är kompis med Elin.. helt perfekt, så jag kunde gå runt o kika i lugn o ro. Elin vet hur man får kunder o komma tillbaka.. haha..

Edvin har fått lite burkmat idag med, värmde typ 2 matskedar men han fick nog inte i sig mer än ½, allt kom ut igen.. haha.. lite bilder kommer här..





















Imorgon blir de församlingshemmet, lite planering inför loppisen hoppas jag. Lugnt blir de iaf eftersom hampus är på dagis o Edvin är inte så busig än..

Hejhej


Hösten är här

Det verkar iaf så, kalla vindar o regn. Usch.. fast på ett sätt skönt att kunna klä på sig lite mer.

Idag har vi varit på musiklekis som alltid på tisdagar. Det var många där idag, de allra flesta är trevliga människor. Hampus hade som vanligt myror i rumpan o kunde inte sitta still när vi sjöng, han vill helst leka med en gång, han är ju bara 2 så jag låter honom leka när han tröttnat på o sitta still. Alla normala föräldrar förstår sånt sen finns det ju vissa som måste vräka ur sig spydiga kommentarer. Om man inte orkar med barn med spring i benen så varför söka sig till ett sånt ställe..??!!

vad är värst?
vuxna som beter sig som barn?
Eller barn som beter sig som....hmmm...barn???


Min Hampus har iaf spring i sina ben, därför behöver han dagis väldigt mycket där han kan leka, springa o busa men även ha ordnade aktiviteter. Nu får han ju bara 15/tim i veckan vilket jag tycker är dumt för han behöver mer men men så är de..

Efter vi varit där så gick vi hem, Therese med barn följde med hem o så åt vi lunch tillsammans o sen kom även malin o drack lite kaffe med oss. Lika trevligt som alltid.

Ikväll blir de kalas, staffans syter fyller år. Ska bli trevligt. träffar inte henne så ofta.

Nu ska jag passa på o leka med Hampus en stund medans Edvin ännu sover.

Bye bye!



Älskade ungar!

Sebastian åkte till A igår, saknar honom så fruktansvärt mycket.
Har ju mina andra guldklimpar men dom är ju inte han..

Hampus har fått en ny dagisväska med bilar på och han ÄLSKAR den.
Hade den på ryggen hela vägen till dagis i morse och när jag kom o hämta honom idag så skulle han prompt ha med väskan hem igen.. haha.. Nyss åkte staffan o Hampus till affären och ja självklart ville han ha med väskan men vi lyckades till slut få honom att lämna den hemma. Härliga unge!








Imorgon blir det nog musiklekis, hampus längtar =)


Det blev en pojke

I natt föddes Kickans o Mattis son.

Massa grattis till dom.
Pojken vägde nåt på 4300 g och var 54 cm lång.

Nu vill ja se den lilla =)


SPÄNNANDE!!!

Väntar spännt på ett litet pip i staffans telefon.. has bror o sambo är inne på förlossningen i detta nu.. kanske de fått sin bebis, kanske inte. Men hon har kämpat i många timmar iaf så jag hoppas verkligen de inte dröjer länge till om den lilla inte tittat ut redan.. så spännande!!!!!!

Snart har mina barn ytterligare en kusin!!!



En helt annan sak, Staffan har fått nytt jobb, han trivs inte så bra på sitt nuvarande så han är väldigt glad just nu.



Fortfarande Fredag

Shit vad lång denna dag har varit.
Började morgonen med att lämna sebastian i skolan, sen gick vi till Therese o skulle skriva inköpslista inför kräftskivan och sen handla. Det var inte så mycket som behövdes, kräftor hade vi ju redan.
Efter vi lunchat så gick vi en sväng så barnen kunde sova o sen vidare hem till mig där vi invänta resten av maffian.

När alla män o Elin kommit hem från jobbet så börja vi duka, lägga upp allt på fat och sen äntligen var de dags o hugga in på kräftorna. GOTT!! Jag åt dock inte så många, tycker de är så jobbigt o skala =)
Vihade en kycklingsallad till med så man skulle bli mätt och så självklart baguetter.

Även Annelie o hennes Bempa var med. Jätteskoj o hon verkar ha hittat en toppenman.

För ca 1 timme sen så drog sig gänget hem till Anna där dom ska fortsätta kvällen med sällskapsspel långt in på småtimmarna..
Kändes verkligen trist att inte kunna vara med hela kvällen men Sebastian ska ju spela hockey hela dan imorgon så han behöver sova klokt i natt o även ja om jag ska palla med o vara där hela dagen.

Men vi i gänget har ju ännu MÅNGA trevliga kvällar framför oss så jag är inte alltför ledsen.. ganska skönt ändå o slippa va så trött imorgon.

Tack för alla fina texter ni skickat, verkligen uppskattat.

Nu ska jag inta soffan en stund innan de är dags för sängen.

Bilder från kräftskivan dyker inom kort upp på både Elins o Therese bloggar.. mitt batteri var slut i kameran så de blev inge kort =(

Natti natti


Fredag

Ja så var de fredag igen.. dagarna försvinner snabbt iväg.
Ganska skönt ändå.

Ikväll är de kräftskiva med the gang, men de blir inte så sent för vår del då Sebastian ska spela hockey hela dan imorgon med samlign redan kl 9.
Idag ska jag o Therese förbereda lite inför kvällen.

Nu ska jag drick kaffe o se på barnen som leker så bra tillsammans.

Hejhej


åhh.. vad svårt de är!!

Sitter nu o söker o söker o söker efter en passande låt som ska sjungas på Edvins dop. Fan vad svårt de är, vill ju de ska passa klockrent.

Oron vi kännt för honom ska finnas där, liksom glädjen o välsignelsen att han finns vid oss..

Tro mig, efter allt vi gått igenom med honom så tar jag absolut inte honom för given.. vet hur lätt hela världen kan vändas upp o ner på ett ögonblick.
Min oro jag känt finns där hela tiden.. de 3 första mån brukar man ha en viss oro men de hjälper inte att han är 4månader.. så fort hans andning låter lite ansträngd eller om han hostar till så kommer allt tillbaka till mig.

Oron kommer finnas där länge till.. så varje dag med honom ser jag som en välsignelse (självklart även med de andra barnen, men med dom har jag inte gått igenom samma saker så därför känns de annorlunda med Edvin)

Iaf tillbaka till låten, jag fundera på o skriva en egen text eftersom jag inte hittar någe bra.. kanske be adde om hjälp, vad tror du Elin???
hmm.. får se hur de blir.

Nu ska jag fortsätta o söka lite till.


Grattis Alexandra!

Hipp hipp hurra för Alexandra som blir 1 år idag!!!!


Härlig dag hittills..

Morgonen började bra idag, barnen var snälla. Vissa morgnar är de kaos här men inte i mrose, skönt =)
Vi gick till skolan o lämna sebastian o sedan vidare till Elin där vi mötte upp Malin, Therese o Terese med alla ungar o sedan gick vi vidare till musiklekis. Lika skoj varje gång. Hampus har lite väl många myror i rumpan bara så de är svårt o sitta stilla när vi sjunger.. men men de andra som är där har ju oxå barn så tror de flesta förstår att de inte alltid är så lätt o sitta still. Sebastian har alltid haft myror i rumpan, har de ännu men de börjar försvinna, sakta men säkert.. haha..

Efter gick jag hem, jag o Hampus åt lunch sen gick vi en kort promenad så han kunde sova i vagnen innan jag gick till skolan o hämta upp Emil o Sebastian som skulle på kör, de är där nu. Emils första gång o sebbes andra. Hoppas dom fortsätter =)

De små barnen sover ännu i vagnen men jag gissar på att dom vaknar vilken sekund som helst så de är nog bäst jag sliter mig från datorn snart.. ska ändå snart iväg o hämta grabbarna på kören.

Ikväll är de fotboll, blir nog att jag stannar kavr o dricker lite kaffe med T o T om nu inte regnet får för sig att komma..
Imorgon är de badminton, sebastian var sugen på att testa.. de tycker jag han kan få göra.
Desto mer sport desto bättre.

Hejhej


Jobbigt..

Jag hatar att ha delad vårdnad ibland.. just nu är de en sån där jobbig period.. Vill inte att sebastian ska åka till sin pappa, vill ju ha honom här jämt!
Nu är de ett tag tills han ska åka nästa gång men ändå, får typ ångest bara jag tänker på de, en klump i magen, känns inge bra alls.

Vet egentligen inte varför jag känner så här, jag tror att han har de bra när han är där. Helt säkert kan man aldrig vara eftersom jag inte är där o ser vad dom gör och hur sebastian har det.
Men hade han inte haft de bra så hade han nog sagt det..

Jag tycker att de är viktigt för honom att träffa sin pappa.. men jag tycker oxå att de är skit att inte kunna ha honom vid mig jämt.

En klump i magen, ont i hjärtat.. känner mig så olycklig..
Fattar inte varför jag känner så här nu, jag är ju van att ha delad vårdnad, har haft såhär sen han var 2 år.

Men jag vill inte mer!! (Egotankar)

För sebastians skull så är de ju ändå bäst att dom ses ofta, måste tänka på honom, inte på mig själv. Även fast de är jobbigt ibland..


UPDATE

Tänkte göra en snabb update om de senaste från Bredviksvägen 6.. men först så tycker jag ni som läser är hemskt dåliga på att kommentera och besökarna har även sjunkit drastiskt.. ska jag skriva ngt provocerande eller för o dra folk.. många tycker man är dum som gör det men de är ju då man får kommentarer o många besökare.. haha...

Iaf så igår fm var de ju kräftkokning här o på em ville sebasttian leka med någon, så han ringde runt till alla kompisar, ingen som kunde.. men sen helt plötsligt så var både casper o jonathan här. Jättekul!
De funkade toppen för dom och leka 3 st, vilket brukar bli lite problem ibland, sen kom Anna o hämta jonathan. De funka jättebra för casper o sebastian o leka själva med, första gången dom leker utanför skolan och de funka toppen, superkul men förvånande. Trodde inte dom var så bra kompisar. Tror sebastian med blev förvånad att casper var så rolig att leka med. När dom åkt hem så sa han att han och capser var bästa vänner nu =)

Terese höll Edvin väldigt mycket, skönt för mina armar o vila lite. Har ju annars Edvin i famnen typ hela dagarna. Hon klara de riktigt bra. Han somna tom där..
Se så mysigt..




Idag har vi haft kalas för sebastian med släkt, kom tyvärr inte så många, vilket gjorde sebastian ganska besviken. Men Elin med fam kommer imorgon o sen har han ännu sitt barnkalas o se fram emot så firandet är inte över än.
Men tycker inte om att se honom ledsen o besviken men jag kan ju inte direkt tvina folk o komma.

Sebastian blåser ut ljus på tårtan han gjort nästan själv =)



Nu måste jag sätta mig i soffan o se på fyran!

Bye!



Kräftor

Ja idag har de kokats kräftor för fullt här.

Så här såg de ut i vårat badkar i morse



Modiga Sebastian håller i en kräfta, de vågar inte ens jag =)

'


Första lasset kräftor i väntan på att bli kokta, vilket öde..



Ner i kastrullen med dom..


Adde & Holly kom hit för o hjälpa till med kokningen, här tar Holly o Hampus en sväng med badbaljan.


Här ligger dom nu & kokar, doftar gott!


Ett gäng färdigkokta kräftor.


Även Hampus fick hålla en kräfta, en kokt så den inte skulle kunna nypas.. hehe


Självklart fick även Holly hålla en kokt kräfta, lite läskigt tyckte dom nog de va..


Sen åt barnen lite plättar o myste lite i soffan.



Huvudvärk o firande

Igår kväll ville inte Edvin sova, tror han tyckte de var jobbigt med hostan och så, även Hampus vakna och han ville inte heller sova. Så vi somna vääääldigt sent igår och ja jag kunde sova när jag såg att Edvin somnat in bra och hade en bra andning.
Trots sen kväll så vakna båda barnen supertidigt och ja hade världens huvudvärk, sådär så de bara dunkar i hela skallen.. ajajajaj... Staffan stanna hemma från jobbet så jag fick sova lite till. Skönt!

Sebastian fyllde ju år igår men då firade han vid Andreas så ikväll kom han hem till oss vid 18 ungefär, då började vi med att äta tacos sen var de dags för presentöppning. Han blev glad för allt, tur det. De blir ju lite svårare att hitta bra presenter när barnen blir större, måste ju passa plånboken med =)

Här kommer iaf lite bilder, tyvärr blev många jättesuddiga, tror de beror på att de var mycket rörelser hela tiden. Ni får stå ut med lite suddigt.

Alla paket





Skatehjälm


Hampus hjälper såklart till


Edvin ser mest lite förvirrad ut, typ "vad händer?!!"










Lite av presenterna


Det första han ville göra efter öppnandet var att skata så på med nya skatehjälmen o skydd o sen gav han sig iväg, Staffan o Hampus följde med.









Efter en stund så kom det in en väldigt glad kille =)


Vi tog fram lite fika, kakor o en glasstårta. Den riktiga tårtan fixar jag på söndag då kalaset med släkten ska vara.

När Hampus somnat så spela jag o sebastian hans nya spel "Vem där", vi spelade flera ggr, det var rikgtigt skoj o jag skratta jättemycket. Vad härligt de är att umgås med bara sebastian o dessutom sitta o skratta o skratta o skratta..
Sedan avslöt han med att se sin nya film Alvin o gänget innan han slockna i soffan. Tror hans födelsedag hos oss blev riktigt lyckad.


Nu är staffan iväg o fiskar kräftor med Patrik o Adde så de blir välo nån kräftskiva i slutet på denna månad, gott!
Kommer säkerligen bli asskraj imorgon bitti när jag går in i badrummet o inte alls tänker på att de ligger en massa levande kräftor i badkaret.. haha.. de blev jag sist staffan var o fiska iaf..

De var kul att Anders Bagge från idol åkte till gotland i år, han tog med sig en talang till sthlm men jag vet att de finns många fler så alla ni som känner alla talanger skicka iväg dom på auditions till nästa år.. =)

Nej dags o tänka på sängen kanske.. ja jag tror det.






Fyyyy

Edvin är förkyld!

Första gången sen han hade rs.. fan fan fan.. ursäkta språket men de är så jag känner..

Alla minnen kommer tillbaks, usch.. har aldrig varit så rädd o orolig som då.
På ett sätt känns de som de var evigheter sen, men helt plötsligt kan de kännas som igår.

Kommer ja kunna sova inatt eller kommer ja vaka över min lilla plutt..??!!

FAN!




Älskade unge!


Sebastian 7 år!

Idag fyller min älskling Sebastian 7 år.
Tänk vad tiden går fort..



idol..

Idag började idol, tror inte någon missat de.. de är ju så jävla kul o se alla som gör bort sig, men tyckte även de var många som var riktigt bra. Härligt att alla bra program börjar nu när hösten börjar komma.. snart snart.. närmare bestäm den 6 okt så börjar DESPERATE HOUSEWIFES! Längtar som tusan!

Var ju med sebastian på kör idag, kul men han tyckte nog de var lite läskigt, han har ganska svårt för nya grejer. De är där ja kommer in o puschar honom framåt, när han kommer över trappsteget så blir han stolt för att han fixade det.
De är ju Andreas vecka men sebastian ville hellre ha med mig första gången på kören, de är väl oftast så, mamma = Trygghet.. Inget ont mot alla pappor, ni har ngt annat som inte vi mammor har..

Imorgon ska sebastian gå på onsdagsmix, även de i församlingshemmet, de är pyssel o sånt. Då var de ok att andreas gick med honom men i fortsättningen får han klara sig utan mamma o pappa.. men de fixar han.

Han har ju inte rätt till fritids längre när jag är mammaledig så det är bra att de finns ngt annat att göra efter skolan iaf på tisdagar o onsdagar så får han stå ut med mig resten av tiden... hehe..

Jag har en sån fruktansvärd Sebastian längtan idag, kan ha o göra med att jag fick vara med han en liten stund tidigare idag.. Önskar han kunde vara hos mig jämt! Saknaden går inte o beskriva i ord!
Hans pappa har fått en lägenhet i fårösund.. så nu kommer han var ännu längre bort varannan vecka, inte för att jag brukar åka dit o hälsa på men ändå.. de är ju såå långt bort. Men försår att han vill ha en trea, nu när han har S och så.

Nej nu vakna Edvin, time för käk!


Sötaste ever!

Denna bild som jag snott från Therese.. är bara såå fin.
Gulliga Holly & Hampus.


Har beställt

Detta har jag beställt till hallen. Längtar jättemycket tills de kommer. Hoppas bara de blir så fint som jag vill.
Kul o göra om lite ibland.

 
  


Kan själv!

Ja Hampus kan ALLT själv just nu. Han kan klä på sig själv, klä av sig, ta av blöjan, göra välling, gå själv.. Ja ALLT! Ibland är de riktigt jobbigt att han kan allt själv.. klart jag vill att han ska testa o se men när man har bråttom på morgonen är de inte alltid så kul. Sen brukar de också låta så här när han väl fått på sig kläderna, Nej byxorna är inge bra, tröjan är inge bra, inga strumpor osv.. suck... Är detta tvåårs trotsen??
Hoppas verkligen det.

Tänkte oxå skriva lite om vad vi gjort i helgen.

Lördag:Sebastian åkte till Andreas vid halv 6 ungefär och vi andra gick hem till Elin, där de blev singstar för hela slanten =) Så kul.
Självklart så blev de massa babbel med.. och efter 12 slaget så vakna först Wilma, sen Holly o till sist även Hampus o då blev de dax o börja tänka på hemgång, men då började regnet ösa ner så vi stanna tills de lugnat sig.

Söndag: Jag fick sovmorgon, skönt! Sedan städa jag hela övervåningen o staffan gick till lekplatsen med barnen. Och sen blev de årets sista grillning med Therese, Patrik o barnen.

Idag efter jag lämnat Hampus på dagis så gick jag hem till Therese där även Elin var och så gjorde vi hemgjorda köttbullar. Dom blev riktigt goda.
Anna o Havanna kom o luncha med oss, och sen kom Malin o Alexandra o drack kaffe.


Nu tänkte jag lägga in lite bilder


Så här kul kan man ha om man binder en bil bakom traktorn =)


Hampus tält han fick när han fyllde år.


Mys med alla djur.



 Provar pappas hörselskydd.


Söta Edvin.







Imorgon bär de av till musiklekis med de små barnen och kl 13:30 ska jag följa med sebastian på kör, ska bli spännande. Hoppas han gillar det o vill fortsätta.¨

Nu väntar duschen.



Edvin 4 månader idag

Ja idag är de exakt 4 mån sen Edvin föddes, min bebis börjar bli stor. Fy vad tiden går fort. Jag har verkigen försökt ta tillvara på den första bebistiden som är såå mysig o speciell o såååå kort men nu känns de ändå som jag inte hängt med alls.
Edvin är en söt liten flirtis, smilar till allt o alla =) Men jag tror nog han längtar väldigt mycket till o få busa med storebrorsorna, han verkligen spanar på allt dom gör. Härligt o se.

Igår kväll kollade jag och sebastian först på Bröderna Lejonhjärta, sedan stupade sebastian i säng och efter de kollade jag o staffan på män somhatar kvinnor, den var riktigt bra. Precis som alla säger.

Idag har staffan varit på tippen och jag och sebastian har varit o försökt sälja jultidningar. Vi hittad ett par köpare iaf.
Vill du köpa av min son?? Hör bara av dig.. hehe..

Nu ska jag duscha och sen ska vi till Elin där vi ska umgås o sjunga SINGSTAR!!! Jippi!!

Tack alla som gjort min blogg väldigt poppis, haft vääldigt många besökare mot vanliga fall. Hoppas alla stannar kvar o läser i framtiden med. Ja alla ni som är trevliga iaf.. haha..


Hej hej


Lägg ner för f*n!

Alltså kom igen nu!!!
Jag hade inte tänkt lägga ner mer energi på er anonyma egentligen men nu ska jag förklara en sista gång varför jag bryr mig om A o H.

Vi ses så gott som dagligen. Och varje gång vi ses så tittar jag på den lilla flickan o känner mig lycklig att få ha henne i mitt liv, hon är en DEL i mitt liv en DEL i mina barns liv.
När dom varit på bvc för vanliga rutinkontroller så är jag alltid nyfiken på hur mycket hon gått upp, om allt såg bra ut osv..
Så jag tycker att jag har rätt till att tycka att hennes far är en idiot som inte vill ha henne i sitt liv, hur kan man inte vilja ha denna fina flicka i sitt liv???!!!

Jag tycker precis likadant om andra pappor som lämnar sina barn men oftast så känner jag inte de familjerna och då har jag ingen rätt att lägga mig i, men det betyder inte att jag inte tycker synd om de barnen med.
Då vet jag inte heller hur situationen är, oftast hör man rykten men då brukar jag försöka ignorera, hur ofta är rykten sanning?!!!!

Om någon har missat de så är mamman en god vän till oss kaffedrickare så därför vet vi precis hur allt ligger till och vi bryr oss om H! Mer än vad pappan o alla ni andra anonyma gör.

Så i fortsättningen tycker jag att ni kan skippa att läsa min blogg för jag behöver inte era kommentarer!

Och att ni är avundsjuka på att vi har den gemenskap vi har är ganska tydligt eftersom ni alltid måste ta upp att vi dricker kaffe. skrattretande!!!

Nästa människa som ska skriva skit om mig i min blogg så kommer jag radera kommentaren o be er skriva skiten i era egna bloggar istället!


Vem vill inte ha sånna här goa vänner att umgås med!



En kall vinterdag, lek o matsäck



Therese fyller år


Utflykt till Hide


Tacos hemma hos mig


Lördagsmys på öland.



Ja många fler kort finns det men nu ska jag umgås med min sambo och se en film :)








Våga stå för sin åsikt..

ja det gör jag, jag skäms inte heller att varenda människa som läser min blogg vet vad jag tycker. Om någon snackar, det skiter jag i!

Men om jag kommer skriva ut saker på min blogg flera ggr det vet jag inte. Eftersom alla anonyma människor som uppenbarligen inte vågar stå för sin åsikt bara måste skriva hur jävla fel jag har osv..
Men dom vågar ju inte ens stå för sin åsikt.. och varför måste dom skriva sin åsikt här när dom tycker att jag är helt jävla körd som skriver min??!!!

Jag accepterar att andra människor inte tycker som jag, jag kan tom vara vän med någon som har en annan åsikt bara personen i fråga vågar stå för den. Tycker det är sjukt fegt att spy en massa över mig på min blogg när man är anonym. Det tycker JAG!!!!


Stör ni er så läs inte MIN blogg då!



Över till något trevligare.

Denna dag började jag som vanligt med lämning på skolan och sedan dagis, gick vidare till Therese där vi vänta in malin sedan gick vi till kupan, men de fanns inte så mycket roligt så vi gick hemåt till Therese o drack kaffe istället.

Tillbringade dagen med att prata en massa om allt o ingenting, mest om barnen såklart..
Självklart mysade vi även med våra gullungar Ebba o Edvin. Malins barn var vid S idag så hon fick mysa med våra barn istället =)
Även Anna o Havanna kikade in en snabbis innan vi skulle hämta barnen. Havanna är ju bara för söt. Fan vad jag känner mig lycklig att få ha denna underbara flicka i mitt liv...

Efter jag hämtat barnen gick vi hem, lekte ute en stund o sen in o fixa mat.

Sebastian har tänkt mycket på Therese son William nu på sista tiden, frågat mycket om varför han dog, vart han är nu, hur de är o vara död med mera..
Det är inte alltid lätt att svara på sånna frågor, så idag efter maten åkte vi till Williams grav för att han skulle få se hur det ser ut där o så.
Sebastian målade en teckning till William och så åkte vi förbi konsum där vi köpte 2 bilar som sebastian valde ut och ett ljus till graven. Han fick välja var på graven han tyckte de skulle placeras.

Sebastian sa ett par ord till honom, det var jobbigt att se min son så ledsen över någon han aldrig känt. Men ändå glad att han kan känna sånna känslor (hoppas alla fattar hur jag menar) och vet att livet inte är en dröm, sjukdomar och olyckor finns överallt och kan hända precis vem som helst. Sedan åkte vi hemåt igen, tur var väl de, precis när vi kommit ut på stora vägen så började regnet ösa ner.

Nu ligger barnen uppe o sover.. jag ska nog vika lite tvätt. Skojigt..

Imorgon är Hampus ledig, hoppas vädret är bättre då för o va ute i regn, nej tack!

Hej då!


Inslagning av svenska bok

Ja nu går ju sebastian i ettan och han har fått en sv bok som jag då ska slå in i papper.. som ni säkert alla minns att man brukade göra när man gick i skolan.. Ganska lätt hade jag för mig att de var, men icke. De knölade sig, boken blev svår o stänga osv.. SUCK!!!!
Jag gav upp.. testade nu för en stund sen igen och denna gång klarade jag det faktiskt. Men ska det verkligen vara så svårt??? Är de jag som är dum bara eller?? Hahaha...

Tacksam för tips från mammor som själva har skolbarn.

Detta var kanske den första boken men absolut inte den sista!

Och sen tänkte ja när ja satt där o tejpa, ska man verkligen tejpa, tänk om boken går sönder när man drar loss det? Vad händer då?

Shit, jag är inte ny mamma, men i de här gamet är jag verkligen sprillans ny.. haha...

Jaja.. nu tänker ja glömma detta för en stund..


Igår var Hampus ledig från dagis så vi gick till Musiklekis, jag, Anna, Therese, Malin, Signe med barn bestänmde oss för att gå dit o de lär vi fortsätta med. Barnen behöver någon form av stimulering varje dag anser jag och detta är ju PERFEKT!

På kvällen var de fotbollsträning för sebastian, jag stanna kvar o kolla, drack kaffe o snackade skit med Terese.
Alltid lika trevligt!

Idag har jag och Edvin varit hos Therese, även Anna o Elin har varit där, drack kaffe o snackade lite..

Ja har väll inte så värstans mycket mer intressant att skriva..

DET FINASTE OCH BÄSTA JAG HAR


















MINA ÄLSKADE UNGAR!!


ja..

det var hemskt vilket liv de kan bli för att jaq skriver ner lite tankar jag hade angående A:s situation..

Jag kan inte förstå hur man inte kan vilja träffa sin dotter.. för min del spelar de ingen roll vad anledningen är, M är en vuxen man så hade han velat träffa H o finnas där för sin dotter så hade han stått på sig om de nu är P som förbjuder honom.

Det är enbart mina tankar
.

A har inget med detta inlägg att göra o inte de förra heller.. jag skrev inget om vad hon tycker eller hur hon vill att de ska va.. det fixar hon så bra själv, ingen behöver föra hennes talan.
om nu M kommer o vill va pappa till H om 6 mån, 5 år el 10 år så har jag inte en aning om hur A kommer vilja att de ska vara.. även om det skulle vara ok för hennes del att han kommer in i H:s liv om flera år så kommer aldrig bebistiden tillbaka..

Anna är en jättestark tjej som fixar detta galant, hon behöver inte M utan det är H jag tänker på som kan behöva sin far men väljer han att inte finnas där så är de hans förlust...




RSS 2.0