Ytterligare en dag..

..som passerat.
Gick som vanligt o lämna sebastian o hampus på dagis o fritids, sedan hem och busa med Edvin lite. Han höll i en leksak för första gången, alltså första gången han var medveten om att han höll en sak i handen, tog även tag med andra handen o liksom drog i saken åt varsitt håll. Härligt o se men läskigt att tiden går så fort.

Fick sedan besök av Linda o Sanna, väldigt trevligt, o kul o se Sanna med sin fina mage. Bara 2 mån kvar för henne nu. Undrar vad hon har för  krabat i magen.
Men först är de ju Annas tur o få en liten bebis, hon har ju bara 1 månad kvar. Är säker på att ungen kommer vara supersöt :)

Hade sedan lite ärenden lite hit o dit som skulle hinnas med innan de var dags för hämtning.

Hann även ta en snabb kaffe vid Therese innan vi hämta busarna.

Sebastian o Jonathan hade idag bestämt att dom skulle leka, så Anna hämta sebastian med, men då hade killarna bestämt att dom skulle minsann leka agenter hemma hos oss, så Anna o killarna kom efter en stund.. Trevligt så fick jag lite sällskap.

Sen laga vi mat o sen vidare till stranden, även Anna o Jonathan hängde på.
Barnen hade skojigt, bada inte så supermycket men finns mycket annat roligt att göra med.

Nu har jag just kollat lite tv, bla på förlossningskliniken på tv4 fakta, kan inte låta bli o gråta när alla bebisar kommer till världen, det finns inget underbarare. Varje bebis är verkligen ett MIRAKEL!
Kan inte fatta att en del människor verkligen väljer att inte finnas där för just sitt mirakel men men en del människor är väl inte normalt funtade..

Nej usch nu måste jag vika tvätt, tråkigt :(



Kommentarer
Postat av: Malin hejdenberg

Kan inget annat än att hålla med dej om att dom som väljer att inte vara med vid sitt barns förlossning, Vad dom kommer ångra sig i framtiden, Jag har haft 2 super bra förlossningar, o skulle kunna göra om det flera gånger om.. faktiskt = )

Ja snart e det dags för anna :D hon e ju så fin med sin mage =) ha de gottans .. kramar från mig o barnen

2009-07-29 @ 22:43:32
URL: http://pancaks.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0