Snart åker vi

Bara 2 veckor kvar till vi drar till öland. kan knappt vänta en dag till. längtar efter att få åka iväg på semester o bara njuta av familjen o mina vänner. Finns risk för att ja kommer tjata om öland nu när de är så nära.. hehe..

Efter resan är de semester för barnen. Längtar samtidigt som ja är nervös. Inte för att ja inte vill ha Hampus hemma, utan för att han ännu är så liten, inte ens 2 år ännu. Han kräver ännu välidgt mycket, inte bara uppmärksamhet utan även hjälp med typ allt och han sover ännu middag, gäller att få allt att klaffa hela dagarna. De är rutiner som krävs, så fort vi hittat rätt så är ja säker på att allt kommer gå bra.
Sebastian är stor, kan klä sig sälv osv.. När Hampus var bebis så var sebastian 5 så att ha honom hemma då var aldrig några problem, han fixade de mesta praktiska själv och han förstod om man bad honom vänta en stund. Det gör inte Hampus ännu. De är ju stor skillnad på att ha 2 barn än att ha 3. Det kommer bli spännande att se hur allt kommer gå.. ja ser de som en utmaning, en positiv sådan men fram till dess tackar ja underbara dagis där Hampus har sina vänner och där han stormtrivs. Skäms inte ett dugg att ha honom där fast ja är mammaledig.




Idag har therese med familj o Holly o Elin varit här. Vi har varit ute o barnen har lekt, sedan blev de grillning. till köttet hade vi färsk potatis, fetaoströra (så jävla gott), sallad, gräslök med gräddfil. Kan de bli bättre eller?!

  

Snart är de midsommar så imorgon ska jag, Elin, Therese planera. De ska vara god mat o massa lekar o självklart en massa trevliga människor och så Slites sötaste barn!

Nu väntar soffan o kanske en film.


Kommentarer
Postat av: Therese

snart snart snart är det ÖLAND...

2009-06-07 @ 23:10:37
URL: http://tesshedman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0