Friday night

Fredag är här men vad hjäper de, lika trött är man ändå..

Idag efter ja lämnat sebastian i skolan gick jag, hampus o edvin till lekplatsen vid campingen.
Edvin som alltid sover i vagnen vid den tiden o brukar sova minst 1 timme, vaknade innan vi komit fram till lekplatsen o var ledsen, så e blev mest jobbigt o vara där, Hampus villa ha hjälp med de ena o de andra så vi gick vidare ganska snabbt igen men innan dess så gunga även Edvin lite. De tyckte han var jättekul.

Vi gick strandvägen till hamnen och kolla lite på båtar o grävmaskiner o allt möjligt som fanns där, sen börja de närma sig mattid för Edvin så då gick vi hem o värmde oss i soffan o kolla på pippi långstrump.

Staffan hämta sebastian i skolan sen åkte vi till stan, först till jysk för o kolla efter tv bänk, de fanns många men ingen vi ville ha. Så typiskt när man äntligen bestänt att idag då ska vi köpa ny tv-bänk men vi fundera på o ta en tripp till tofta möbler o kolla. Har aldrig varit där så vet inte riktigt vad dom har så de skulle vara kul.
Sen blev de en sväng på öster för o handla presenter till Gustaf (sebastians kompis som hade kalas ikväll), Ebba som snart fyller 1 o så Elin som fyller på måndag.

Vidare till marianne, vi fikade lite o gav Edvin mat, sen fick hon nog storstäda där efter allt kladd mina barn lämna efter sig =)
Det var trevligt o se hur dom har det i huset, tyvärr blev de bara en snabbvisit eftersom sebastian var bjuden på kalas ikväll, spökdisco. Han är nu hemma igen o han har haft jätteskoj.

Imorgon kl 07:45 kommer Andreas o hämtar sebastian, dom ska på ggn.. så de blir tidigt upp.. men de brukar de bli ändå. Både Hampus o Edvin brukar vakna tidigt men bara för att så lär dom sova längre imorgon.

Tänkte lägga upp lite bilder med från dagarna som varit, hoppas de inte är så segt bara för då tar de sån tid.. de är mycket därför dop bilderna inte kommit ännu. de är ju ganska mpnga jag vill lägga upp men frågan är om man orkar.. jaja börjar med lite andra bilder iaf.

Och nej jag tänker inte lägga ner bloggen, de finns ju några som vill läsa iaf.. ni andra som stör er kan ju strunta i att läsa..

ja just de, min pappa kom hit häromkvällen med 3 nya rullgardiner till våra sovrum, dom fick jag i födelsedagspresent. Välbehövligt! Tack snälla pappa!!











Ja det var lite bilder iaf, de gick ovanligt snabbt idag o adda upp så de blir nog ett par dopbilder med, men de tar jag i ett eget inlägg.

Trevlig fredag kväll på er


Kommentarer
Postat av: Marianne

Ja det var lite smulor efter dina fina barn men va gör det. Det var jättekul när ni kom förbi. Hoppas ni kommer snart igen. Dina barn Emily är ju för goa. kramar...

2009-10-30 @ 22:15:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0