Regn, lek och bio

Ja det bara regnar och regnar, det är staffans sista semestervecka men vädret är skit så vi kan inte göra så mycket vettigt.

Sebastian har kul iaf, han har börjat leka en hel del med de nya grannbarnen, tjejen är 1 år yngre och pojken 3 år yngre. De ränner runt som ett gäng och sebastian är ledaren.. haha.. så han trivs =)
Igår kväll kom några barn som är 2-3 år äldre än sebastian och frågade om han ville vara med och spela fotboll. Självklart ville han det och gissa om han blev glad att de kom och frågade, skönt att han börjar leka lite mer med barnen häromkring. Sen har han ju Tuva som han leker med ibland också.

Sebastian har varit på bio med jenny idag också, Shrek 4 såg dom. Efter bion ville han så gärna följa med jenny hem så han sover vid henne och mommo i natt, är jättetråkigt att han är borta när jag bara har honom varannan vecka men kan ju inte va helt ego.. han har ju ännu sommarlov så de gäller o passa på o sova över och sånt innan skolan börjar. Han börjar redan andra klass. Helt sjukt vad tiden går fort.

Hampus har varit på dagis och han ÄLSKAR det, han är så lycklig att få vara där igen och de känns skönt!

På måndag är det Edvins tur att börja på dagis.. jag tro de kommer gå jättebra.. men vågar inte hoppas för mycket. Men han älskar också dagis, han är ju med o hämtar o lämnar oftast så han är ju lite van vid lokalerna och fröknarna är inte helt obekanta heller, men de är ju skillnad på att vara med och att vara där själv utan mamma. Tur han har Hampus och även Wilma, Holly o Ebba.

Jag och staffan tänkte nu passa på och se en film innan de små barnen vaknar, vilket de brukar göra nån gång på kvällen/natten.


Bye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0