Japp

Nu är möblerna här, leveransen kom ca kl 19 och sen dess har staffan monterat ihop en hel del, säng, skrivbord + lådhurts, och byrå. En hylla kvar men den får vara tills imorgon.
Vi beställde även en hylla till Hampus och Edvins rum, där ska vi ännu fixa lite till så den väntar vi med att montera ihop.

Ska ännu inhandla lite smågrejer till sebastians rum, skrivbordslampa, korgar, och lite annat smått o gott men man kan inte köpa allt på en gång.

På lördag blir de en tripp till stan. Sebastian ska ta hål i öronen =)
Emil ska sova här imorgon till lördag, sen åker han och sebastian bussen till stan på lör o jag och therese tar bilen.

Emil och Jonathan åkte ju buss till stan själva för ett tag sen (Anna och Therese tog bilen) och sen dess har sebastian också velat göra det så nu äntligen ska de bli av.

Tänkte passa på o handla vinterskor till sebastian när han är med, går inte o köpa skor till honom längre utan att han får vara med o tycka. Han börjar bli stor nu. kankse spana efter en vinterjacka, blir nog inget köp men bra o höra vilken typ av jacka han vill ha.


Sen blir de lunch på Max eller Mcdonalds och avlutar med storhandel på willys.

Imorgon är de plugg som vanligt, de här kaptilet jag läser nu, handlar om Etik och moral, ganska lätt egentligen men vissa delar är knöliga.

Snart måste jag sova, vi försov oss i morse, inge kul alls. Är alledels för trött nu på mornarna. Inge bra!

Hejsvejs!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0