Vem gör sånt här??!!!!

Har kopierat texten från Anna Ahlvins blogg

I helgen har någon/några gått lös på barnens förskola!!!! Man har tömt en brandsläckare utmed fasaden, kastat sönder ett fönster ni till deras ateljé, krossat barnens stora smultronkruka, tömt en silikonspruta med röd silikon över matsalens latskaj och SÅGAT NER TVÅ TALLAR samt sågat av ett staket till ett område med gungor!!!
Ren och skär FÖRSTÖRELSE!!! Vem FAN går igång på att sabotera så makalöst??? Ingen vanlig människa som kan tänka längre än vad näsan räcker i alla fall!

Sånt här gör mig vansinnig alltså. Förmodligen så är det samma personer som satt upp en spänd murarlina mellan lyktstolparna på skolans parkering i helgen. Jag och min syster Lena kom gående och upptäckte denna lina. Om.. jag säger OM någon på moped kommit, i den fart som dom kör på samhället, så hade denna person fått halsen avskuren på plats! 
Hur FAN (igen) är människan funtad???


Har alltså kopierat direkt fårn Annas sida, tycker detta är riktigt hemskt.

Om du som läser detta vet något om vem som gjort detta, berätta då för någon, man kan vara anonym.

Så många ungdomsgäng kan det inte finnas i slite, de bör ju egentligen vara ganska enkelt o hitta de skyldiga. Hoppas polisen gör något nu.
Det är inte första gången det hänt saker vid dagis, snarare 5:e eller tom 6:e gången.

Vem låter sina barn ränna ute om natten? Jag skulle kunna tippa på att dom som gör detta är max 14-15 år. Då bör man som förälder se till att barnen är hemma i rimlig tid.



Detta är INTE okej!!!!


Kommentarer
Postat av: m.tomtlund

helt sjukt att de ännu kan hålla på så....... fy fan involvera polisen mera.. se till att få upp kameror som filmar vilka som gör såhär...

tror inte en 14 åring kan såga ner träd... inte med motorsåg... å hur f*n kan man få tag på alla dessa saker... helt sjukt....

2010-09-27 @ 10:50:31
Postat av: elin

ja detta är helt sjukt verkligen.. fan så arg jag blir. Haha, vi har bara sänkt ner hennes säng, och möblerat om lite, super mycket bättre blev det:)

2010-09-27 @ 12:45:19
URL: http://thestyleismine.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja du Emily.. va säger man?! Det är ett sjukt samhälle vi lever i =(

2010-09-27 @ 22:20:00
URL: http://familjenahlvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0