..

Har tappat sugen lite att blogga.. vet inte riktigt vad jag ska skriva om.

Men idag kan jag skriva om att vi varit i stan. Åkte in på eftermiddagen. Började på babyproffsen där vi kollade efter ny bilstol till Hampus då han klagat på sin stol att de är trångt för benen ett tag nu.
Så det blev en ny sto till honom.
Ingen var gladare än Hampus när han insåg att han numera skulle få åka framåt, precis som sebastian gör :)



Precis en sån stol blev det.

Sen kollade vi lite annat, bla en present till staffans systerdotter Nelly som fyllt ett år och en liten present till Nellys lillasyster som föddes några dagar efter nellys årsdag.

Eftersom tiden sprang ifrån oss så blev vi tvungna att inta kvällsmat på Mcdonalds, efter en stund kommer en kille springandes mot oss. Det var sebastian. Kände inte igen honom först :) 
Så det blev en glad överaskning att träffa på honom där =))

Vidare mot rusta för att kolla tapeter, de har ju lite rea där. så det blev tapet till en vägg i köket o resten målar vi vitt. Ska bli kul med lite uppfräschning. En billig sådan =)

Inser nu att vi borde köpt ett par klösbrädor till lilla Sally, som har börjat klösa på våra tapeter som vi har i "finhallen" :( Blir att införskaffa snarast!!

Ska även ta ut henne lite grann snart, hon har börjat bli nyfiken på vad som finns där ute så de är nog dags nu. Har inte velat tidigare eftersom de är så mycket snö..  men hon klarar säkerligen av de. Börjar ju bli stor nu.

Avslöt med Willys, då var Hampus väldigt less på att gå i affärer så han var mest vara sur, till slut så la han sig på golvet och vrålade - JAG VILL HA TUGGUMMI!!!!!!!!!!!!!!!

Nej sa jag lite lugnt men han fortsastte o skrika o skrika o skrika.. Han fick inget tuggummi.

Sen åkte vi hemåt med 2 trötta barn, 2 trötta vuxna med :)


Kommentarer
Postat av: Therese

Verkar som att ni haft en mysig dag :) Kul för Hampus med ny stol, va det nåt extra bra erbjudande ?

Hampus på Willys... ja ska man skratta eller gråta som förälder ? Bra gjort Emily att du inte gav med dig... skitbra !! Tyckte du sa att du hade svårt att va konsekvent ;) Men de fixade du ju galant :)

2011-01-05 @ 22:08:21
URL: http://hedmanlindby.blogg.se/
Postat av: Anna Ahlvin

Gud va skoj med lite nya tapeter. Det hade vi behövt. Mille har precis börjat använda en precis likadan stol som Hampus fått =) Han stortrivs i den! Wilmas svimning kan ha berott på en halsfluss som legat och ruvat en längre period utan att "visa sig", men vi får se vad provtagningen på Barnmott säger. Hampus får mer än gärna komma hit och leka någon dag med Mille... det hade han tyckt var superskoj =D Kram

2011-01-06 @ 00:21:15
URL: http://familjenahlvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0